Viitorul este aici! Taxi-urile aeriene zboară cu 250 km/h: zborul cu avionul devine istorie/ Video

Viitorul este aici! Taxi-urile aeriene zboară cu 250 km/h: zborul cu avionul devine istorie/ Video

Dezvoltatorul german de taxiuri aeriene Lilium Air Mobility a atins o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră cu un demonstrator de tehnologie, numind acest rezultat o etapă cheie în calea certificării vehiculelor sale zburătoare alimentate electric ,în 2025, transmite Reuters.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Această viteză a fost atinsă în timpul testării vehiculului Phoenix 2, la un centru de testare de zbor din sudul Spaniei, a declarat compania pentru Reuters, după ce a postat un videoclip teaser pe reţelele de socializare, informează News.ro.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Lilium concurează pe o piaţă aglomerată pentru vehicule electrice cu decolare şi aterizare verticală (eVTOL), sperând să înlocuiască călătoriile rutiere cu avioane sau elicoptere.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Compania planifică dă asigure o viteză de croazieră a vehiculelor sale de 250 km pe oră.

Video AICI

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191