Vin ninsorile. Când vor cădea primii fulgi, în Ploieşti

Vin ninsorile. Când vor cădea primii fulgi, în Ploieşti

Temperaturile vor scadea vertiginos, in urmatoarea perioada, mai ales pe timpul noptii, cand se vor inregistra minime de -10/-12 grade, si maxime de -2, pe timpul zilei.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Astfel, prima ninsoare din acest an, la Ploiesti, este asteptata in jurul datei de 8 ianuarie.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Până pe 8 ianuarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În săptămâna 8-15 ianuarie, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice.

În săptămâna 15-22 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 22-29 ianuarie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, au precizat meteorologii.

Muntenia

În prima săptămână, valorile termice se vor menţine peste normele specifice perioadei, cu medii ale maximelor de până la 13 grade, respectiv ale minimelor de la 0 la 4 grade. Pe parcursul săptămânii viitoare, temperatura aerului va avea tendinţă de scădere până la valori apropiate de normele perioadei, cu medii regionale ale valorilor diurne cuprinse între -1 grad şi 4 grade, şi ale celor nocturne de la -8 la -3 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 7 – 11 ianuarie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191