”Vindem, tati, că n-avem ce să facem”. Ce decizie a luat Pescobar, după ce inspectorii ANPC i-au închis cele trei restaurante. Milionarul s-ar fi resemnat

”Vindem, tati, că n-avem ce să facem”. Ce decizie a luat Pescobar, după ce inspectorii ANPC i-au închis cele trei restaurante. Milionarul s-ar fi resemnat

În urma unui scandal de proporții în care a fost implicat, Pescobar a revenit cu o nouă decizie neașteptată. Inspectorii ANPC i-au închis cele trei restaurante din București și Timișoara în doar câteva zile, iar acum se pare că s-ar fi resemnat. Dacă la început a fost o veste îngrijorătoare pentru el, acum lucrurile s-ar fi schimbat.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Pescobar a ajuns în atenția publicului după ce inspectorii ANPC au făcut controale la restaurantele sale mediatizate pe rețelele de socializare, fiind considerate și unele dintre cele mai respectate din Herăstrău.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Însă, mare i-a fost surprinderea când a aflat că trebuie să le închidă pentru a-și remedia problemele. Acest lucru a stârnit un întreg val de comentarii și acuzații.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pescobar a luat o decizie radicală după controalele ANPC

Însă, se pare că acum a reușit să își mai ia gândul de la aceste probleme și se ocupă de făcut cât mai mulți bani. Pentru acest lucru a decis că este momentul să renunțe la ”mofturi” și să pună preț pe lucrurile esențiale pentru el. Așadar, a anunțat că își vinde mașina de lux, un Lamborghini Urus, care valorează o mulțime de bani.

Însă, nu valoarea mașinii sau faptuil că ar avea nevoie de bani sunt motivele pentru care vrea să o vândă, ci pentru că a lăsat să se înețelagă că deși este un bărbat potent financiar, își dorește să se apropie de stilul de viață al oamenilor de rând, pentru că alt ”dă urât”. Această mașină a apărut de foarte multe ori în videoclipurile sale și a menționat că o vinde cu tot ceea ce se află în ea.

”Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia”, a spus Pescobar, pe TikTok.

Restaurantul din Timișoara a fost redeschis

Pescobar a pus multă pasiune în afacerile pe care le conduce, iar în cele din urmă și-a recunoscut greșelile care au dus la această situație neplăcută.

Însă, acest lucru nu l-a oprit să își rezolve problemele și să redeschidă restaurantul din Timișoara, după ce toate neregulile au fost remediate. Anunțul a fost făcut chiar de Pescobar, pe rețelele de socializare.

”Dragilor avem și vești bune. Am redeschis la Timișoara. Am învățat din greșeli, acum suntem mai buni, mai bine puși la punct. Mulțumim frumos autorităților că ne-au deschis ochii și știm ce vom face de acum înainte și cum să facem mai bine. Am angajat și personal nou, mai acreditat, care să știe reguli, chestii, socoteli, trestii”, a spus milionarul, pe TikTok.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191