Vitalia : Anunț public privind decizia de emitere a acordului de mediu

Vitalia : Anunț public privind decizia de emitere a acordului de mediu

S.C. VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU  TRATAREA DESEURILOR  S.R.L anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:“CENTRU DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DESEURILOR   ( EXTINDEREA CAPACITATII DE DEPOZITARE/ELIMINARE A DESEURILOR DIN JUDETUL PRAHOVA) EFECTUAT PRIN SCOATEREA DEFINITIVA DIN FONDUL FORESTIER A TERENULUI IN SUPRAFATA DE 6,7713 ha, CU DEFRISARE “ amplasat în localitatea Boldesti -Scaeni, str.Poligonului, nr. T26 PD1176, jud.Prahova, titular SC VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU  TRATAREA DESEURILOR    SRL.
Proiectul acordului de mediu poate fi consultat la sediul APM Prahova din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.306, în zilele de luni-vineri, intre orele 9,00-14,00, precum și la urmatoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.
Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul APM Prahova din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr.306, în termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt, pana la data de 08.10.2023.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191