VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU: Anunt privind dezbaterea publica

VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU: Anunt privind dezbaterea publica

VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU- TRATAREA DESEURILOR SRL anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul « Centru de management intergrat al deserurilor (extinderea capacitatii de depozitare/eliminare a deserurilor din jud. Prahova) efectuat prin scoaterea definitiva din fondul forestier a terenului in suprafata de 6,7713 ha, cu defrisare » propus a fi amplasat in Boldesti-Scaeni, str.Poligonului, nr. T26 PD1176 jud. Prahova.
Tipul deciziei posibile luate de Agentia pentru Protectia Mediului Prahova poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.
Rapoartele si studiile, dupa caz, pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 si la sediul VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU- TRATAREA DESEURILOR SRL din Boldesti- Scaeni, str. Poligonului nr.6, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13.
Documentele mentionate sunt disponibile si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.
Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului  va avea loc la sala de consiliu a Primariei Boldesti- Scaeni, Calea Unirii nr.67, in data de 27.07.2023, incepand cu orele 15:00.
Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate, la sediul APM PRAHOVA pana la data de 27.07.2023.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191