“Vivi” si “Chiru” au incredere in Copilu

“Vivi” si “Chiru” au incredere in Copilu

Daniel Chirita si Valeriu Rachita fac parte din galeria selecta a fotbalistilor prahoveni care au contribuit la vitrina cu trofee a Petrolului Ploiesti. Cu ocazia zilei sale de nastere “Chiru” a organizat un meci de old boys la Strejnicu in care a jucat si “Vivi”, dar si mai multi fosti jucatori ai Petrolului: Pompiliu Stoica, Alex Chirita, Bebe Zahiu, George Ghita, Sandu Pitulice, Irinel Manea, Marcel Abaluta si Marian Grama.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dupa meci, am cerut amandorura parerea despre ,,Petrolul in era Marian Copilu”, iar atat Chirita cat si Rachita au incredere in noul sef al haitei petroliste. Chirita a spus ca il stie pe Copilu de cand fiul sau, Alex, a fost la CFR Cluj:’’ Este un baiat foarte serios, iar foarte multe dintre zvonurile despre el sunt urate si neadevarate. Sa vii si sa aduci o suma importanta de bani intr-un timp atat de scurt ca sa salvezi echipa nu e usor mai ales ca nu se inghesuia nimeni sa vina cu bani la Petrolul. Ii doresc succes si sa faca treaba, asta este cel mai important.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

”Chiru” a mai spus ca s-a saturat sa vada Petrolul in ligile inferioare de aceea echipa trebuie sa se mentina in prima liga si apoi sa mearga numai in sus:’’Petrolul trebuie sa ramana in prima liga pentru ca toata lumea ne dorim sa vedem numai meciuri in prima liga, sa nu mai mergem pe la liga trei sau liga a patra. Am incredere pentru ca daca se rezolva cu licenta, cu partea financiara, o sa fie bine pentru ca Marian este un bussines man, el vrea sa faca bani. Deci nu a venit la Petrolul sa promita nu stiu ce, a venit sa faca bani si o sa faca!”

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Rachita:’’Sincer, vad cu speranta aparitia lui Marian Copilu la Petrolul. Ma bucur ca si domnii care au fost reticenti in a face asociere cu Primaria, cu Consiliul Local spunand ca nu dau ei controlul clubului, au inteles ca nu pot sa sustina un club de talia Petrolului, iar Copilu, prin infuzia de capital, poate sa tina clubul pe linia de plutire si ne dorim ca din vara incolo lucrurile sa mearga spre performanta pentru ca asta vrem toti petrolisti”.

“Vivi” Rachita a mai spus ca, la finele saptamanii trecute, tocmai s-a semnat si contractul de proiectare al nocturnei:”Deja proiectantii au venit la stadion, au discutat cu administratia stadionului privind toate datele necesare. Apoi, suntem aproape de finalizarea caietului de sarcini pentru schimbarea gazonului si cred ca in aceasta vara cele doua obiective principale, schimbarea gazonului si a nocturnei, o sa fie realizate”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191