Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele două luni, faţă de perioada similară din 2022, anunță Institutul Naţional de Statistică

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele două luni, faţă de perioada similară din 2022, anunță Institutul Naţional de Statistică

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut în primele două luni, faţă de perioada similară din 2022, ca serie brută, cu 9%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 9,5%, arată datele publicate, miercuri, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

”Volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a crescut, pe total, cu 9%. Pe elemente de structură, creşteri au avut loc la lucrările de reparaţii capitale (+19,5%) şi la lucrările de construcţii noi (+13,1%). Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 6,6%. Pe obiecte de construcţii, au avut loc creşteri la construcţiile inginereşti (+21%) şi la clădirile nerezidenţiale (+3,6%)”, arată datele INS.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

 

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Clădirile rezidenţiale au scăzut cu 1,3%.

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 9,5%, creştere evidenţiată la lucrările de reparaţii capitale (+19,5%) şi la lucrările de construcţii noi (+12,6%).

Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 6,4%.

Pe obiecte de construcţii, creşteri au avut loc la construcţiile inginereşti (+20,3%) şi la clădirile nerezidenţiale (+4,2%). Clădirile rezidenţiale au scăzut cu 1,9%.

 

Februarie 2023 comparativ cu ianuarie 2023

 

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut, ca serie brută, cu 34,2%, creştere evidenţiată astfel: lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+56,3%), lucrările de construcţii noi (+30%) şi la lucrările de reparaţii capitale (+23,2%).

Pe obiecte de construcţii, au avut loc creşteri astfel: clădirile nerezidenţiale (+40,4%), lucrările de construcţii inginereşti (+36,2%) şi la clădirile rezidenţiale (+25,6%).

 

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 3,1%, creştere evidenţiată la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (+15%), lucrările de construcţii noi (+2,5%) şi la lucrările de reparaţii capitale (+2,4%).

 

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la clădirile nerezidenţiale (+12,1%) şi la construcţiile inginereşti (+8,4%).

 

Clădirile rezidenţiale au scăzut cu 1,8%.

 

Februarie 2023 comparativ cu februarie 2022

 

Volumul lucrărilor de construcţii, ca serie brută, a crescut, pe total, cu 10,5%. Pe elemente de structură, creşteri s-au înregistrat la lucrările de construcţii noi (+14,2%) şi la lucrările de reparaţii capitale (+12,9%).

 

Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 0,9%. Pe obiecte de construcţii, construcţiile ingineresti şi clădirile nerezidenţiale au crescut cu 25,1%, respectiv cu 2,5%.

Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 0,3%.

Ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, pe total, cu 10,8%. Pe elemente de structură s-au evidenţiat creşteri la lucrările de construcţii noi (+13,8%) şi la lucrările de reparaţii capitale (+13,4%).

Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 1,6%.

Pe obiecte de construcţii, construcţiile inginereşti şi clădirile nerezidenţiale au crescut cu 23,3%, respectiv cu 2,3%.

Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 0,5%.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191