Vom avea o toamnă deosebit de caldă. Vezi aici prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Vom avea o toamnă deosebit de caldă. Vezi aici prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

După un început de toamnă cu temperaturi maxime specifice mai degrabă verii, în multe zile din septembrie, mai toată lumea vrea să afle cum arată prognoza pentru a doua parte a acestei luni și pentru începutul lui octombrie.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Vin informații actualizate de la meteorologi. Sunt vești cu privire la prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, până la jumătatea lunii octombrie – indică prognoza pe patru săptămâni.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, marți dimineață, o actualizare a estimărilor meteorologice pentru intervalul 18 septembrie – 16 octombrie.

Pentru săptămâna în curs, meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice intervalului, în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice și nordice. Cât despre ploi, acestea vor fi însemnate cantitativ în nord-vestul țării, iar în restul teritoriului regimul pluviometric va fi deficitar. De altfel, nici în următoarele săptămâni nu vor fi foarte multe precipitații – reiese din estimările specialiștilor.

Iată cum arată estimările meteorologilor, pentru următoarele patru săptămâni:

Săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice și nordice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în nord-vestul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Săptămâna 25.09.2023 – 02.10.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și local în cele centrale.

Săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului.

Săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191