„Vom muri, mama! Te iubesc”. Detalii sfâșietoare după tragedia din clubul din Spania. Cel puțin 13 tineri au murit

„Vom muri, mama! Te iubesc”. Detalii sfâșietoare după tragedia din clubul din Spania. Cel puțin 13 tineri au murit

Sunt 3 zile de doliu, după tragedia din orașul spaniol Murcia. Cel puțin 13 tineri au murit duminică dimineață, după ce clubul în care petreceau a luat foc.  

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Bilanțul victimelor ar putea fi însă mult mai mare, având în vedere că 14 oameni sunt încă dați dispăruți. Iar căutările printre ruine continuă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Alarma s-a dat duminică, la 6 dimineața, ora locală, când cineva a semnalat izbucnirea unui incendiu într-o discotecă. O mare parte din acoperișul clădirii a fost pur și simplu topit de flăcări. Iar pe alocuri bucăți încinse ale structurii s-au prăbusit în interior. Până la sosirea pompierilor, focul s-au extins la alte două cluburi de noapte, alăturate. Salvatorii au reușit să pătrundă în clădire abia după 4 ore. Atunci, au găsit trupurile victimelor, înghesuite unele peste altele, într-un colț al discotecii. Cel mai probabil, s-au intoxicat cu fum.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Părinții unei tinere surprinse de teribilul incendiu au primit pe telefon un mesaj tulburător de la fiica lor: „Mamă, te iubesc! Vom muri, mama! Te iubesc!”

De atunci, oamenii nu mai au nicio veste despre fiica lor.

Reporter: „Nu știți nimic de ea?”

Părinți: „Nu. Nici de ea, nici de prietenii ei. Mașina unuia dintre prietenii cu care a venit este parcată chiar acolo”.

Jose Ballesta, primarul din Murcia: „Orașul Murcia și toți localnicii sunt absolut consternați și devastați de cele întâmplate. Nu avem cuvinte pentru a defini starea de spirit a întregului popor în acest moment. Se fac cercetări în întreaga zonă. Imobilul are două etaje, un parter și un etaj. Toate trupurile au fost găsite în aceeași zonă de la primul nivel al clădirii”.

Duminică, întreaga zi, zeci de oameni s-au adunat la locul tragediei în spranța că vor afla ceva despre cei dragi, dispăruți. Printre cei surprinși de incendiu în club se numără mai mulți membri ai unei familii, care sărbătoreau o zi de naștere.

Femeie: „Nu știu nimic de ei, nu ne-a spus nimeni nimic toată ziua, habar n-am dacă sunt morți sau vii. Erau într-un grup, vara mea, doi nepoți, o prietenă și soțul ei și un alt bă n-am nicio ”

Femeie: „Nu ne dau niciun ră Erau la o petrecere. Au ieșit să sărbătorească o zi de naștere”.

Diego Seral, purtătorul de cuvânt al poliției: „Trebuie să avem răbdare, înțelegem drama extraordinară prin care trec rudele celor și a celor dispăruți, dar trebuie să rămânem calmi pentru a stabili identitatea acestor persoane. Continuăm să-i căutăm pe cei dați dispăruți, dar trebuie să ținem cont că interiorul clădirii a fost grav afectat și asigurăm securitatea celor care trebuie să lucreze în interior”.

Din informațiile strânse până acum de anchetatori, incendiul ar fi pornit la parterul clădirii, dar nu se știe clar cauza.

Articol recomandat de

Fostul manager de PR al Simonei Halep a spus lucrurilor pe nume

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191