Voropchievici, cele 4 zodii care câștigă orice dezbatere! Nu te certa niciodată cu acești nativi

Voropchievici, cele 4 zodii care câștigă orice dezbatere! Nu te certa niciodată cu acești nativi

Sunt anumite zodii care pot câștiga orice dezbatere! Fie că se află la locul de muncî sau la o petrecere, aceste persoane vor face tot ce pot să se impună, să cunoască tot și să împărtășească la fel de mult. Află dacă te regăsești printre ele!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Zodiile care câștigă orice dezbatere

Invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” la Antena 3 CNN, numerologul și astrologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt zodiile care vor să știe totul și care sunt în stare să facă orice pentru a câștiga un argument. Totuși, acestor zodii le este recomandat să se abțină uneori dacă nu vor să devină nesuferite, mai ales dacă vorbesc prea mult.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Capricorn

Se spune că are un spirit competitiv extrem de dezvoltat, deci nu e recomandat dacă vrei să lămurești o problemă să intri în competiție cu un Capricorn. Capricornul, mai ales la munca va face orice este posibil pentru a avea succes, pentru a fi stimat, pentru a fi pus la loc de cinste. Atunci când este apreciat la adevărata lui valoarea depune efort la muncă de 200%! Acesta vrea să arate că nimeni nu mai este ca el, și deși este în avantajul celui care l-a pus la muncă, dar este rău pentru ceilalți și ajunge să își atragă dușmani. „Capricornul nu se prea pierde în detalii, nu se teme de orele suplimentare și are o capacitate de învățare care va surprinde foarte multă lume”, a mai spus Mihai Voropchievici.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Fecioară

Fecioara are multă disciplină și un caracter extrem de puternic. Are o memorie foarte bună și, practic, are standarde ridicate. E perfecționistă și niciodată nu se mulțumește cu jumătăți de măsură.”, a spus Mihai Voropchievici în emisiune. Are totuși, o latură ușor sensibilă, poate să afle multe lucruri despre un om. „Fecioara reprezintă o zodie potrivită să lucreze cu publicul, cu oamenii și să-i ajute să depășească situații cu adevărat complicate”, a mai adăugat astrologul.

Balanță

Balanțele sunt cântarul justiției! „Adoră dezbaterile și se poate adapta foarte bine, indiferent de contextul discuției”, a spus astrologulEste genul de om care cântărește foarte bine, e diplomat, și astfel este e o zodie corectă. Aceasta aduce mereu dovezi când are un argument și analizează lucrurile din jur.

Scorpion

Intuitița este cea mai importantă calitate a Scorpionului. „El își trăiește viața în funcție de aceasta și ajunge să atingă succesul în cariera”, a spus astrologul. Această zodie „cunoaște foarte bine oamenii, dar și adevăratele lor intenții și are tendința de a citi printre rânduri și de a detecta imediat o minciună.”  Poți fi prieten cu un Scorpion doar dacă nu minți, acesta nu poate trece absolut deloc peste această greșeală. Detectează imediat orice neadevăr, și face orice pentru a apăra. În același timp, muncește din greu. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191