Vrei brad direct din pepiniera? La Romsilva, preturile incep de la 35 lei pentru un brad de 2-3 metri

Vrei brad direct din pepiniera? La Romsilva, preturile incep de la 35 lei pentru un brad de 2-3 metri

Romsilva scoate la vânzare, în acest an, 30.000 de pomi de Crăciun, brazi și molizi, la prețuri între 15 și 35 lei/bucata.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

“Din cei 30.594 de pomi de Crăciun puşi pe piaţa prin intermediul ocoalelor silvice de stat, 21.814 bucăţi, adică aproape 75%, sunt produşi în pepinierele silvice ale Romsilva, în cadrul unor culturi specializate, iar 8.780 provin din lucrări silvice autorizate, în urma cărora se extrag exemplarele din regenerările naturale unde există o densitate excesivă”, au anunțat reprezentanții Regiei.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

22.295 dintre pomii scoși la vânzare sunt brazi, iar 8.299 sunt molizi sau alte specii de răşinoase.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Preţurile pornesc de la 15 lei pentru un pom de Crăciun specia molid cu înălţimea de până în 1,3 metri şi ajunge la 35 de lei pentru un exemplar de brad cu înălţimea între 2 şi 3 metri, cei cu înălţimi de peste 3 metri fiind consideraţi comenzi speciale.

Acestea sunt preţurile practicate pentru pomii de Crăciun achiziţionaţi direct de persoanele fizice de la ocoalele silvice din cadrul Romsilva, iar dacă pomii de Crăciun sunt vânduţi de unităţile din subordinea Romsilva în pieţe sau alte locuri amenajate, la aceste preţuri se adaugă şi costurile de transport, manipulare şi depozitare”, menționează reprezentanții Regiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191