Vrei sa iti schimbi masina? Incepe ultima sesiune din programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Vrei sa iti schimbi masina? Incepe ultima sesiune din programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat începerea ultimei sesiuni de înscriere din acest an, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Rabla Clasic) şi Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic (Rabla Plus).

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Aceasta se va defăşura în perioada 30 septembrie – 25 noiembrie 2022, timp în care persoanele fizice se vor putea înscrie în cele două programe prin intermediul dealerilor autorizaţi, iar persoanele juridice vor putea depune dosarele de finanţare prin accesarea aplicaţiei informatice puse la dispoziţie de AFM.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Astfel, bugetele totale, care vor fi puse la dispoziţie pentru perioada 30 septembrie – 25 noiembrie 2022, sunt:

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

• Programul Rabla Clasic, beneficiari persoane fizice – 139.898.500 lei

• Programul Rabla Clasic, beneficiari persoane juridice – 173.300.500 lei

• Programul Rabla Clasic, beneficiari instituţii publice – 15.000.000 lei

• Programul Rabla Plus, beneficiari persoane fizice – 115.500.000 lei

• Programul Rabla Plus, beneficiari persoane juridice – 202.303.000 lei

• Programul Rabla Plus, beneficiari instituţii publice – 15.000.000 lei

Calendarul de desfăşurare a sesiunilor de înscriere în cadrul celor două programe şi sumele alocate pentru fiecare categorie de solicitanţi sunt disponibile pe site-ul AFM.

Listele cu producătorii/dealerii auto care au semnat contracte de participare cu AFM sunt publicate pe site-ul instituţiei, www.afm.ro, la secţiunile programelor.