Va ninge toată noaptea, în Ploieşti! Cât va măsura stratul de zăpadă

Va ninge toată noaptea, în Ploieşti! Cât va măsura stratul de zăpadă

Precipitaţiile sub formă de ninsoare vor fi prezente în Bucureşti, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă, iar valorile termice maxime vor scădea cu 11 grade de la o zi la alta, reiese din prognoza de specialitate publicată, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) și citată de Agerpres.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Astfel, în intervalul 19 ianuarie, ora 10:00 – 20 ianuarie, ora 8:00, valorile de temperatură vor fi în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei. În acest context, valorile maxime se vor situa în jurul valorii de 13 grade, iar cele minime ajung la zero grade, până la un grad. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara şi noaptea când vor fi precipitaţii.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Vor fi ploi, care din a doua parte a nopţii, se vor transforma în ninsoare. Cantităţile de precipitaţii vor fi de 15 – 20 l/mp şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi de 6 – 7 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări spre sfârşitul intervalului când la rafală vor fi viteze de până la 45 km/h.

 

Totodată, pe parcursul zilei de sâmbătă, între orele 8:00 – 17:00, se vor semnala înnorări şi va continua să ningă, astfel că, până la sfârşitul intervalului, grosimea stratului de zăpadă va fi în medie de 10 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 40 – 45 km/h. Vremea se va răci accentuat, iar temperatura maximă va fi de cel mult două grade.

ANM a emis, vineri, o nouă informare de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă până sâmbătă după-amiaza în majoritatea regiunilor.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 19 ianuarie, ora 10:00 – 20 ianuarie, ora 17:00, temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, iar în Muntenia şi în zona Carpaţilor Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ, unde se vor acumula 10 – 15 l/mp şi izolat peste 20 l/mp.

 

De asemenea, vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie), în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi în nordul Moldovei, iar noaptea şi în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă (20 ianuarie) va continua să ningă în Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, dar în general slab cantitativ. Temporar, vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40 – 50 km/h, ninsoarea va fi viscolită şi vizibilitatea scăzută.

ANM precizează că vremea se va răci semnificativ, vineri, în jumătatea de nord a ţării, iar sâmbătă şi în restul zonelor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191