Wizz Air anunță suspendarea zborurilor către trei destinații Europene începând cu sfârșitul lunii viitoare

Wizz Air anunță suspendarea zborurilor către trei destinații Europene începând cu sfârșitul lunii viitoare

Începând cu finalul lunii octombrie 2023, Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, va face schimbări majore în privința rutelor sale din România. Aeroporturile din Cluj și București vor fi afectate de aceste modificări, ceea ce înseamnă că călătorii trebuie să fie la curent cu ultimele noutăți privind zborurile lor planificate.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Ce rute vor fi suspendate?

De la sfârșitul lunii octombrie, Wizz Air va suspenda temporar zborurile comerciale regulate de pe aeroporturile din Cluj și București către mai multe destinații europene și o destinație din Arabia Saudită. În cazul Clujului, cele trei destinații europene afectate sunt Bari, Catania și Liverpool. În plus față de acestea, zborurile regulate dintre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și Riyadh (Arabia Saudită) vor fi de asemenea suspendate.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Aceste modificări semnifică că călătorii care și-au planificat călătoriile către aceste destinații trebuie să ia în considerare alternative și să-și revizuiască planurile în consecință.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce alte zboruri au fost afectate în trecut?

Nu este prima oară când Wizz Air a luat astfel de decizii. În luna septembrie, compania a anulat mai multe zboruri spre destinații preferate de români, inclusiv Nisa, Liverpool, diverse orașe din Italia, dar și Antalya, Bari și Abu Dhabi. Aceste schimbări au creat inconveniente pentru călători și au necesitat ajustări de ultim moment în planurile de călătorie.

Ce înseamnă aceste modificări pentru călători?

Pentru călătorii care au fost afectați de aceste schimbări, este esențial să-și revizuiască biletele și să se pună în legătură cu compania aeriană pentru a afla despre opțiunile disponibile. Este posibil să existe alternative sau aranjamente speciale pentru a minimiza disconfortul călătoriei.

În concluzie, aceste schimbări neașteptate în rutelor Wizz Air pun în evidență importanța de a fi mereu conectați la ultimele actualizări și informații atunci când călătorim. A fi flexibil și pregătit pentru ajustări este cheia pentru a face față oricăror situații neașteptate în călătoriile noastre.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191