Wizz Air NU mai zboară în vecinii României. Din 14 martie, suspendă zborurile către și dinspre această capitală

Wizz Air NU mai zboară în vecinii României. Din 14 martie, suspendă zborurile către și dinspre această capitală

Wizz Air a transmis că niciun avion al său nu va mai decola și nici ateriza la Chișinău începând din 14 martie, pe o perioadă nedeterminată.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

De ce a luat compania această decizie? Ca urmare a ameninţărilor lansate de Moscova la adresa Republicii Moldova. În plus, Ucraina a susținut că are dovezi că la Kremlin se pregătește preluarea prin forță a puterii de la Chișinău.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Wizz Air, îngrijorări pentru siguranţa pasagerilor

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Wizz Air a transmis luni că a monitorizat îndeaproape situația securității din Moldova.

„Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air, iar ca urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, Wizz Air a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 martie”, au transmis reprezentanții Wizz Air, precizând că au „monitorizat îndeaproape situația securității din Moldova și a fost în permanență în contact cu diverse autorități și agenții locale și internaționale”.

Vor suplimenta zborurile către Iaşi

Acest lucru presupune o nouă rută de la Iași către Berlin, precum și creșterea frecvenței zborurilor către Barcelona, Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Dortmund, Larnaca, Londra Luton și Treviso din Iași, care este cea mai apropiată destinație din reţeaua Wizz Air.

De asemenea, rutele din capitala Republicii Moldova către Budapesta și Praga vor fi suspendate fără a fi înlocuite cu o alternativă directă.

Clienţii îşi iau banii înapoi

Oamenii afectaţi de această decizie a celor de la Wizz Air au mai multe opţiuni la îndemână:

rezervarea gratuită a unui alt bilet

rambursarea a 120% din tariful inițial achitat sub formă de credit pentru rezervări viitoare

rambursarea a 100% din prețul biletului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191