Zanni își vinde casa la nici un an de când a cumpărat-o: „5 camere, 3 băi, full mobilată”. Unde vrea să se mute

Zanni își vinde casa la nici un an de când a cumpărat-o: „5 camere, 3 băi, full mobilată”. Unde vrea să se mute

Zanni anunța în toamna anului trecut că și-a cumpărat casă și mașină. Acum, la nici un an de când și-a achiziționat locuința, câștigătorul de la Survivor România a anunțat că vrea să se mute.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

În luna noiembrie a anului trecut, Zanni anunța pe rețelele de socializare că și-a cumpărat casă și mașină. Artistul era foarte încântat de realizările sale și mărturisea că nu își imagina niciodată că va avea atât de mult succes. Zanni a crescut la orfelinat, iar Alex Velea l-a luat sub aripa lui protectoare și l-a lansat în lumea muzicii.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

„Sunt la casa mea! Sunt prea fericit, s-a întâmplat totul atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, darămite şi casă, şi maşină. Vă mulţumesc vouă pentru că l-aţi iubit pe Zanni, exact aşa cum este el, cu rele şi mai ales cu rele. Pot să zic că-s mulţumit, împlinit şi fericit. Să vedem cât va dura”, a scris solistul pe una dintre paginile sale de pe reţelele sociale.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

După doar câteva luni de când și-a cumpărat casa, Zanni a anunțat că își dorește să o schimbe sau să o vândă și să se mute într-un apartament din București.

„Schimb casă verde full smart 5 camere, 3 băi, full mobilată premium, panouri fotovoltaice – cu apartament în București, sector 1-2-3”, este anunțul postat de Zannidache pe contul său de Instagram, potrivit În prezent, cântărețul locuiește în Ilfov și își dorește să revină în Capitală.

Zanni și Alex Velea au colaborat mai mult timp pe plan muzical, însă acum cei doi nu își mai vorbesc. Fostul câștigător de la Survivor România a dat noi detalii despre relația cu Velea și a spus de ce a luat decizia de a ieși din echipa artistului.

Zanni a spus că niciodată nu s-a simțit 100% integrat la Golden Boy, ba chiar că unii colegi de studio i-au pus bețe-n roate.

„Răspuns sincer: nu mai vorbim de ceva timp, nu ne mai scriem. El mi-a mai scris, m-a mai întrebat de sănătate din când în când. Nu suntem certați. Doar nu vorbim, pentru că nu vorbim. Sunteți conștienți că e un contract la mijloc. Nu mai sunt cu sufletul în Golden Boy Society și nu m-am simțit niciodată. Contractual, nu mai sunt de o lună.

Cu sufletul, nu am fost niciodată acolo, lucru pe care l-au înțeles și ei. Asta am apreciat. Contractual, am făcut un act adițional. Nu mai avem de-a face”, a declarat Zannidache despre ruptura dintre el și Alex Velea pe YouTube, potrivit Fanatik.

„Colaborarea a fost o perioadă, am început să îmi pierd încrederea, speranța. Iar mai colaboram, iar mă opream. Iar mă închideam în mine. Nu mai știam ce vreau să fac, dacă sunt bine în gașca asta. Nu mai știam dacă energia asta, trapanele… Nu mă simțeam în largul meu. Iar reveneam la studio, mă mințeam. Iar încetam. Mă întreba: «Ce ai, Zanni, ești bine?». Colaboram o săptămână, două, iar stăteam acasă.

În prezent, această colaborare s-a rupt pentru că nu aveam conexiune. Nu am crezut niciodată în conceptul ăsta Golden Boy Society. Trapanele. Care e mesajul: gagici, mașini, șmecherie. Niciodată n-am putut. Alex m-a înțeles și părțile mele am încercat să le fac mai pe iubire, mai pe distracție. Eram pe manele, până la urmă. Nu eram în largul meu”, a mărturisit Zannidache.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191