Ziua revansei pentru Activ!

Ziua revansei pentru Activ!

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiesti de-abia asteapta infruntarea cu Unirea Slobozia. Pe linga faptul ca este un derbi de clasament, trupa ploiesteana are si alte motive sa se impuna. Unul dintre ele este acela ca Activul a pierdut ultimele doua “ciocniri” directe oficiale, in martie 2022 si in octombrie 2021. Partida va avea loc maine, 22 octombrie, de la ora 12.00, in Sala ,,Andreea Nica” din Slobozia. Antrenorul principal Dragos Dobrescu sustine ca handbalistele sale trebuie sa elimine numeroasele ratari din timpul jocului.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

,,Este unul din adversarii cu care ne batem pentru turneu final. Este clar că nu va fi un meci ușor, dar am incredere in fete ca stiu ce valoare are un succes pe terenul Sloboziei. Trebuie sa fructificam ocaziile create, să nu mai ratam asa mult. Dacă jucăm cum stim noi, ne aparam exact si le-o dam in poarta, nu-mi fac probleme in privinta victoriei”, ne-a declarat principalul Dragos Dobrescu.

Handbalistele Activului au noi motive să dedice eventualul succes din Ialomița. Etapa trecutăizbanda cu Neptun a fost si pentru Patricia Vizitiu, cu ocazia zilei sale de nastere, iar mâine fetele vor să facă același lucru pentru gemenele Arvatu. Mara si Ada si-au sarbatorit, in aceasta saptamana, ziua de nastere si vor ca maine sa sarbatoreasca un nou succes important.

De partea cealaltă, Slobozia vine dupa o victorie dificila la CSM Bucuresti 2. Trupa antrenată de Constantin Frîncu are câteva absențe în echipă, Soreanu, Boll, Stoica, Topor, ceea ce, probabil, au contribuit la singurul eșec din cele cinci jocuri disputate pana acum. Daca va castiga maine trupa condusa de Silviu Crangasu va lua distanta fata de formatia ialomiteana avand in vedere ca, in ierarhia seriei, ambele echipe au acelasi numar de puncte, 12, dar sunt despartite de golaveraj. Activ ocupa locul doi, iar Unirea se afla pe locul trei.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191