Zodia care va începe un nou capitol. Nativii au acum șansa vieții

Zodia care va începe un nou capitol. Nativii au acum șansa vieții

Toamna 2023 aduce odată cu ea și schimbarea, transformarea și rafinamentul. Această perioadă prin care trecem este o perioadă a începuturilor și oportunităților noi pentru multe persoane, mai ales pentru o zodie care va experimenta sentimente de-a dreptul fericite în luna octombrie. Acești nativi au câștigat favorurile astrelor, iar de acum vor începe un nou capitol al vieții lor.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Astrele vin zilnic cu vești pentru toți cei 12 nativi ai zodiacului. Știm doar că norocul este un concept relativ, însă pentru o zodie din Horoscop, care își descoperă norocul în luna octombrie, el este foarte real. O zodie va descoperi o multitudine de oportunități și va avea posibilitatea să își dezvolte abilitățile cu succes în această perioadă a anului.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Zodia care va începe un nou capitol

Săgetător

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Zodia Săgetător este una dintre cele mai complicate, dar autoritate zodii din întreg Horoscopul. Știm despre nativul acestei zodii că este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea și aventura.

Însă, el poate fi, totodată, un extravagant și chiar un necioplit. Mai mult, nativul Săgetător este călăuzit de idealuri, pâna când se hotărăște să se retragă într-o poziție socială sigură. E amabil, deschis, optimist, dar poate fi, însa, și extrem de arogant.

În același timp, succesele nativului Săgetător se datorează atât intuiției, cât și disponibilității de acțiune și mobilității. Un Săgetător este neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevărul și dreptatea.

Ei sunt nativii care au acum șansa vieții

Cu toate acestea, nativul Săgetător e un luptător cinstit, care iubește sportul și natura, mărinimos față de sine și față de ceilalți. Nativul Săgetător mai înclină spre capriciu, risipă, fanfaronadă și speculație.

Ei bine, se pare că norocul le surâde acum, iar Sagetatorii vor avea acum parte de noroc din partea astrelor.

Astfel, perioada următoare va fi a lor, iar asta căci ei vor începe un nou capitol dacă sunt atenți la semnele astrelor. Câștig pentru ei se va arăta pe planul unde până acum simțeau că totul le merge prost.

CITEȘTE ȘI: Zodii care se căsătoresc în 2024. Cei mai fericiți nativi ai anului viitor

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191