Zodiile de care trebuie să fugi tot restul anului 2023. Vin cu energie negativă, necazuri și grij

Zodiile de care trebuie să fugi tot restul anului 2023. Vin cu energie negativă, necazuri și grij

Sunt unele zodii de care ar trebui să fugi tot restul anului pentru că vin cu energie cu energie negativă, necazuri și griji. Ce zodii îți pot strica starea cu problemele lor?

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Berbec

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Prsoanele care sunt născute sub zodia Berbec ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor. Mercur, ca guvernator al casei a șasea, este plasat în casa a patra în semnul inamicului guvernat de Lună și din această cauză nativii aparținând acestui semn s-ar putea confrunta cu probleme legate de răceli și alergii.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

De asemenea, nativii aparținând acestui semn ar putea suferi de dureri de cap. Este bine ca aceștia să fie atenți la sănătatea lor și să se îngrijească mai mult dacă nu vor să își înrăutățească situația, și în același timp este indicat ca la orice semn de boală să facă investigații. 

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn ar putea avea certuri cu persoana iubită și din această cauză ar putea exista șanse de despărțire. Pot exista șanse de separare în viața de cuplu pentru cei care sunt căsătoriți din cauza prezenței lui Venus în casa a opta. 

Probleme legate de ego ar putea ieși la suprafață în această lună pentru acești nativi cu partenerul de viață din cauza lipsei de comunicare și a neînțelegerilor fără motiv. Probleme de comunicare ar putea exista și în familie, astfel încât este bine să evvitați certurile cu ceilalți membrii din familie dacă nu vreți să vă îngreunați situația. Când vibe vorba de proprietăți, este bine să aveți grijă pentru că ar putea interveni anumite impedimente sau pierderi. 

Vărsător

Persoanele născute sub semnul zodiacal Vărsător s-ar putea confrunta cu provocări din punct de vedere profesional în această vară, iar acestea se vor resimți pe tot parcursulu anului. Saturn, planeta carierei, se va afla în prima casă, în propriul semn și asta le va face viața un pic mai grea acestor nativi.

Mai exact, vara lui 2023 este posibil să vină cu mai multe provocări și mai puține satisfacții din punct de vedere profesional pentru Vărsători. Vor fi destul de presați de mediul de la job, și deși vor depunde foarte multe eforturi, pare că munca nu le va fi destul de apreciată în ciuda strădaniilor.

De asemenea, este posibil să facă anumte călătorii pentru a rezolva niște probleme urgente. În același timp, financiar vorbind, lucrurile nu stau nici ele chiar atât de roz, pentru că există posibilitatea unor pierderi. De aceea este recomandat să nu vă implicați în parteneriate și nici să faceți investiții în această vară. Economisiți cât mai mult!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191