24 Ianuarie/ Ziua Unirii Principatelor Romane, marcata si la Ploiesti. IMAGINI de la eveniment

24 Ianuarie/ Ziua Unirii Principatelor Romane, marcata si la Ploiesti. IMAGINI de la eveniment

Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat o serie de manifestări cu prilejul aniversării Zilei Unirii Principatelor Române, în data de 24 ianuarie 2023.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Astfel, în contextul acestei sărbători naționale, în fața sediului municipalității ploieștene din Piața Eroilor nr.1A, marți, 24 ianuarie 2023, începând cu ora 11.30, s-a desfasurat o acțiune prin care s-a celebrat implinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La eveniment au participat oficialități locale, iar, în prezenta acestora, garda militară a desfășurat ceremonialul salutării drapelului de luptă.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ulterior, a fost intonat Imnul Național al României, iar oficialitatile au susținut alocuțiuni, în contextul acestei importante zile din istoria neamului românesc, înfăptuirea Unirii Principatelor.

În finalul manifestărilor organizate în fața sediului Primăriei Municipiului Ploiești, au fost depuse buchete de flori la statuia domnitorului Al. I. Cuza, iar cei prezenti s-au prins, simbolic, intr-o Hora a Unirii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191