24 Ianuarie/ Ziua Unirii Principatelor Romane, marcata si la Ploiesti. IMAGINI de la eveniment

24 Ianuarie/ Ziua Unirii Principatelor Romane, marcata si la Ploiesti. IMAGINI de la eveniment

Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat o serie de manifestări cu prilejul aniversării Zilei Unirii Principatelor Române, în data de 24 ianuarie 2023.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Astfel, în contextul acestei sărbători naționale, în fața sediului municipalității ploieștene din Piața Eroilor nr.1A, marți, 24 ianuarie 2023, începând cu ora 11.30, s-a desfasurat o acțiune prin care s-a celebrat implinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

La eveniment au participat oficialități locale, iar, în prezenta acestora, garda militară a desfășurat ceremonialul salutării drapelului de luptă.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Ulterior, a fost intonat Imnul Național al României, iar oficialitatile au susținut alocuțiuni, în contextul acestei importante zile din istoria neamului românesc, înfăptuirea Unirii Principatelor.

În finalul manifestărilor organizate în fața sediului Primăriei Municipiului Ploiești, au fost depuse buchete de flori la statuia domnitorului Al. I. Cuza, iar cei prezenti s-au prins, simbolic, intr-o Hora a Unirii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191