Comunicat de presa/ 6000 de câmpineni au semnat petiția Grupului de inițiativă civică „Spunem NU pasajului subteran”

Comunicat de presa/ 6000 de câmpineni au semnat petiția Grupului de inițiativă civică „Spunem NU pasajului subteran”

Comunicat de presă

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De la începutul campaniei de strângere de semnături pentru petiția „Spunem NU pasajului subteran”, vă informăm că așa cum ne așteptam, am reușit să strângem un număr foarte mare de semnături și că locuitorii orașului transmit un mesaj clar autorităților locale, opunându-se ferm construirii pasajului rutier subteran propus.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Până în acest moment, peste 6.000 de câmpineni, reprezentând un procent de aproximativ 80% din totalul celor pe care am reușit să-i întâlnim, au semnat petiția „Spunem NU pasajului subteran” (în format fizic și on-line).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Campania noastră a fost lansată pentru a informa în mod corect și complet locuitorii orașului nostru și pentru a opri construirea pasajului rutier subteran, care ar aduce mai multe dezavantaje decât avantaje pentru comunitatea noastră. În timpul campaniei de strângere de semnături, am constatat faptul că majoritatea câmpinenilor au înțeles dezavantajele pe care acest proiect le-ar avea asupra comunității. Împreună, am reușit să generăm un impact semnificativ și să facem cunoscută dorința reală a cetățenilor, dorință de care autoritățile locale trebuie să țină seama.

Ne-am străduit să construim o comunitate unită, preocupată de calitatea vieții în Câmpina.
Petiția noastră este doar începutul. Vom continua să strângem semnături, să monitorizăm acțiunile actualei administrații cu privire la acest proiect și să ne asigurăm că interesele câmpinenilor sunt luate în considerare.

Mulțumim tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic, s-au implicat în această campanie, au semnat petiția și îi rugăm pe toți cei care nu doresc edificarea pasajului și nu au reușit să semneze încă, să o facă cât mai curând posibil. Numai împreună, unindu-ne eforturile, putem avea un impact pozitiv asupra comunității noastre.

Grupul de Inițiativă Civică „Spunem NU pasajului subteran”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191