Un sibian a dat peste o adevărată comoară, la doar o săptămână după ce a primit autorizație pentru detectorul de metale. „A scos un pumn plin de monede”

Un sibian a dat peste o adevărată comoară, la doar o săptămână după ce a primit autorizație pentru detectorul de metale. „A scos un pumn plin de monede”

Este vorba de 132 de monede și obiecte de dimensiuni mici de pe vremea romanilor. Comoara a fost descoperită în Miercurea Sibiului, iar acum se află în grija Direcției Județene pentru Cultură Sibiu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Fratele meu, și-a făcut acum o săptămână autorizație pentru detectorul de metale pe care și l-a cumpărat și de vreo două zile a fost pe lângă Apoldu de Sus, pe undeva pe lângă linia ferată, lângă Podul Dracului cum i se spune pe aici.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Și acolo, punându-se în locul celor care au ascuns comoara, s-a gândit că undeva pe o stâncă, ar putea să fie ceva îngropat și când s-a urcat acolo a început să sune aparatul, iar când a săpat a găsit prima monedă. El mai era cu cineva și a zis să mai sape ca să mai găsească una pentru persoana respectivă și când a mai săpat puțin a scos un pumn plin de monede. În total au fost găsite 132 de obiecte”, a povestit fratele bărbatului pentru Ora de Sibiu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191