Ca la noi! Dupa introducerea parcarii cu plata pe strada Hasdeu, soferii au inceput sa-si lase masinile in portile riveranilor, sub semnul de „ridicari”

Ca la noi! Dupa introducerea parcarii cu plata pe strada Hasdeu, soferii au inceput sa-si lase masinile in portile riveranilor, sub semnul de „ridicari”

Inca o dovada ca romanul e intotdeauna cu un pas inaintea legii o reprezinta modul in care, desi autoritatile incearca sa civilizeze putin orasul, multi dintre noi gasim imediat alternativa favorabila propriului confort.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Iar genul asta de caracter tipic romanesc nu da doi bani, din principiu, pe semenii lui, indiferent cat de mare e prejudiciul pe care il aduce. Iar de la a-ti pasa doar de propria persoana si pana la haos, e doar un pas. Aparent, nici in 2023, multi nu stiu ca traiul in societate presupune si concesii, cedarea locului altora mai putin favorizati etc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De exemplu, pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, de cand s-a introdus parcarea cu plata (pe partea stanga a strazii), portile riveranilor sunt aproape tot timpul blocate de masinile altora. „Altora” insemnand parintii care isi aduc/preiau copiii de la scoala, angajatii sediului Petrom, angajatii altor firme din zona etc. Culmea, pe dreapta strazii exista, din metru in metru semne cu „oprirea interzisa” si panou aditional cu „ridicari”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum, noi vedem doua variante: fie echipajele SGU ar trebui sa vina sa „ridice” masinile parcate in porti, fie semnele rutiere. Macar sa stim o treaba! Iar dreptatea sa si-o faca riveranii, singuri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191