Accident grav la Parepa, comuna Colceag. O victima incarcerata, dupa ce masina s-a izbit de o basculanta

Accident grav la Parepa, comuna Colceag. O victima incarcerata, dupa ce masina s-a izbit de o basculanta

Un autoturism și o basculantă au intrat în coliziune, joi după-amiază, la Colceag, pe șantierul autostrăzii A7 Ploiești – Buzău.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Una dintre persoanele aflate în autoturismul implicat în accident a fost găsită încarcerată, dar era conștientă. Cea de-a doua a fost scoasă fără probleme din mașină.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Potrivit informațiilor furnizate de echipajele de urgență, cei doi răniți au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale.

 

Accidentul a avut loc pe raza localității Parepa – comuna Colceag, chiar pe șantierul viitoarei autostrăzi Ploiești – Buzău.

 

„Din primele date de la fața locului, un bărbat în vârstă de 51 de ani în timp ce conducea o autoutilitară în incinta șantierului din zona unde se desfasoară lucrările de construire a podului care traversează DJ102 N, pentru autostrada Ploiești-Buzău, din afara localității Colceag, la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unui pasager în vârstă de 21 de ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191