Ultima vedetă care a purtat o creație a lui Stephan Pelger. Ținuta a făcut furori la petrecerea verii, cu doar câteva ore înainte de tragedie

Ultima vedetă care a purtat o creație a lui Stephan Pelger. Ținuta a făcut furori la petrecerea verii, cu doar câteva ore înainte de tragedie

Joi, 8 iunie, lumea modei a fost lovită de o veste cumplită. Unul dintre cei mai talentați și cunoscuți designeri din România, Stephan Pelger, a fost găsit mort, la 43 de ani, în atelierul său din Sectorul 2, Bucureşti. Cu doar câteva ore înainte ca marele creator de modă să își pună capăt zilelor, o creație de a sa a făcut furori și a atras toate privirile la cea mai așteptată petrecere a verii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vestea că Stephan Pelger s-a stins din viață a luat cu asalt lumea modei. El era unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România, ocupându-se de ținutele celor mai cunoscute vedete din țara noastră și numărându-se printre preferații soției președintelui, Carmen Iohannis, în materie de vestimentație. Iar, o altă vedete din showbiz-ul românesc a făcut furori cu una dintre creațiile sale, la una dintre cele mai așteptate petreceri ale verii, cu doar câteva ore înainte ca acesta să își pună capăt zilelor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ultima vedetă care a purtat o creație a lui Stephan Pelger

Este vorba despre Iuliana Marciuc (55 de ani). Invitată la petrecerea Viva!, care a avut loc miercuri seară, într-un club de fițe din nordul Capitalei, prezentatoarea a optat pentru o creație a talentatului designer de modă, ținută cu care a făcut furori și a atras toate privirile. În ciuda faptului că, ea a precizat că rochia nu este o creație recentă, Iuliana Marciuc nu a ezitat să o aleagă la unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz-ul românesc.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ba mai mult decât atât, vedeta nu se aștepta ca după doar câteva ore să afle cumplita veste că acesta a ales să își pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în propriul său atelier. Ea a ales să publice un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, alături de designer, îmbrăcată în creația acestuia (vezi mai sus), pe care a purtat-o la petrecerea Viva!

„Doamne, Dumnezeule! Cât de mică este distanță între a fi și a nu fi, între a fi fericit și împlinit și a fi singur și neînțeles! Depresia ucide și de aceea trebuie să fim atenți la oamenii din jurul nostru.

Aseară la VIVA am purtat creația lui și l-am etichetat, dar nu este una recentă și nu l-am m-ai văzut de ceva timp…Regret nespus…un om atât de talentat, un suflet atât de sensibil…nerecunoașterea valorii lui…promovarea non-valorii…câtă suferință ascunde gestul lui! Să te ierte Dumnezeu, om bun!”, a scris Iuliana Marciuc pe pagina sa personală de Facebook, în dreptul imaginii. 

Și Laura Cosoi a ales o rochie creată de Stephan Pelger

Multe vedete din showbiz-ul românesc au purtat la evenimente importante creațiile designerului de modă. Iar printre acestea se numără și Laura Cosoi (41 de ani), care, cu un an în urmă, în august 2022, a îmbrăcat trei ținute ale creatorului de modă în ziua în care și-a botezat cea de-a treia fiică.

Vedeta a schimbat trei ținute semnate Stephan Pelger la petrecerea din ziua cea mare. De asemenea, atunci, creatorul de modă a dezvăluit că el i-a creat ținutele și pentru celelate botezuri și chiar cea pe care a purtat-o în ziua nunții.

„Toate trei rochiile purtate de Laura la botez eu i le-am făcut. Doar ei i-am făcut rochiile anul acesta pentru că ei au fost în concediu și eu am măsurile Laurei  practic de 20 de ani și nici nu a trebuit să probeze nimic, i-am dus eu rochiile la Maramureș.

Eu am îmbrăcat-o la toate cele trei botezuri, la nuntă, practic la toate  evenimentele importante, pe toate covoarele roșii pe care a apărut ea vreodată, de la Cannes, până la nuntă! Asta mi-a și zis Laura că eu am îmbrăcat-o la toate evenimentele speciale din viața ei! Suntem și prieteni de atât timp, îi cunosc fizionomia, știu ce îi place, fuzionăm bine!”, a mărturisit, în august 2022, Stephan Pelger pentru Click! 

Creațiile sale au uimit și Berlinul

Ținutele create de către Stephan Pelger au făcut mereu furori. În ultima zi a Săptămânii Modei, în ianuarie 2011, designerul român a impresionat publicul de la Berlin cu colecţia sa „Flori de Gheață”, colecţie în care caşmirul, organza, blana de vulpe argintie şi mătasea au fost piesele de referinţă, fiind aplaudate cu entuziasm. A fost prima dată când designerul a prezentat în ţara părinţilor săi, ambii de naţionalitate germană.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191