Stephan Pelger, ultimul mesaj înainte de a fi găsit mort. Drama care l-a marcat pe celebrul designer: „Îmi este foarte dor de tine”

Stephan Pelger, ultimul mesaj înainte de a fi găsit mort. Drama care l-a marcat pe celebrul designer: „Îmi este foarte dor de tine”

Stephan Pelger a murit la 44 de ani, iar cei care l-au cunoscut spun că în ultima perioadă se confrunta cu depresia. În urmă cu două zile, celebrul designer a postat un mesaj prin care dă de înțeles că îi este simte lipsa tatălui său, peste care nu a putut trece vreodată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Stephan Pelger a fost marcat de moartea tatălui său. În urmă cu două zile, designerul a postat un mesaj pentru părintele său, mărturisind că îi este dor de el. Nimeni nu s-a gândit că ar putea recurge la un gest necugetat, mai ales că, în luna februarie a acestui an, spunea că este sănătos, după ce s-a confruntat cu depresia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Stephan Pelger, marcat de moartea tatălui său

Viața lui Stephan Pelger nu a fost deloc ușoară. Cu toate acestea, părinții săi adoptivi au încercat să îl ajute să treacă peste depresie, boală cu care s-a confruntat de când avea 10 ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În ultima perioadă, celebrul designer părea că suferă în tăcere, după cum a lăsat să se înțeleagă în ultimul mesaj postat pe Facebook. Cei doi au avut o relație cu totul specială și a ținut să posteze un mesaj în memoria lui.

„La mulți ani, tata! Ne este dor de tine. Îmi este foarte dor de tine. Odihnește-te în pace”, a scris Stephan Pelger în ultimul mesaj postat pe Facebook.

Bărbatul a murit în 2019

În urmă cu patru ani, Stephan Pelger și-a pierdut tatăl, despre care spune că era un om blând și că a fost modelul său în viață. Bărbatul s-ar fi confruntat cu probleme serioase de sănătate și s-au agravat cu un an înainte de deces. În 2019, tatăl său adoptiv a suferit un atac cerebral.

„Aşa mi te voi aminti mereu. Un om extraordinar cu o inimă atât de mare, pentru toţi cei din jurul tău. Ţi-ai dedicat întreaga viaţă altora şi asta e averea pe care o laşi celor ce te-au cunoscut. Eu şi mama mea vă mulţumim pentru condoleanţe. Dumnezeu să te odihnească, tata!”, scria, la acel moment, Stephan Pelger, pe pagina lui de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191