Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere în sudul Franței. Primele imagini din vacanța lor după nuntă

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere în sudul Franței. Primele imagini din vacanța lor după nuntă

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere, în sudul Franței. Cei doi se bucură de o vacanță relaxantă, care a fost dar de nuntă de la nașii lor, George și Maria Apostol.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La prima oră a dimineții, Smiley și Gina Pistol s-au îmbarcat în avion cu destinația Franța. Cei doi îndrăgostiți petrec acum luna de miere departe de România, dar și de cei dragi și de fiica lor, căci Josephine a rămas acasă, nu i-a însoțit în vacanță.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Smiley și Gina Pistol, lună de miere în sudul Franței

Proaspeții căsătoriți au și postat primele imagini din vacanță. Smiley și Gina Pistol au distribuit o serie de clipuri video și poze cu peisajul de unde sunt cazați, au pozat natura, arhitectura locului, semn că totul e pe placul lor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cei doi vor petrece aproximativ 10 zile în sudul Franței. „O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță.

Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm”, spunea Smiley pentru PRO TV înainte de plecarea în luna de miere.

În același interviu, artistul a mai recunoscut că nu știe cât timp liber o să aibă vara aceasta, căci are multe cântări și proiecte. „Vara asta e complicată pentru mine. Am foarte multe concerte vara asta deja contractate și n-aș avea timp. După aia încep Vocea României.

E complicat, nu, n-am timp să fac o lună, facem zece zile, mergem zece zile acolo și după aia ne întoarcem, și eu sunt înapoi la muncă. Gina începe proiectele ei, are proiectele ei și da, o să avem multă muncă. Nu cred că mă mai opresc până în ianuarie la anul”, a mai zis el.

Smiley, declarații după nunta cu Gina Pistol, eveniment la care au avut 300 de invitați

Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. La petrecere, ei au avut peste 300 de invitați printre care și multe vedete de la noi. „Pentru noi a fost un eveniment special, evident, cu însemnătate nu numai așa a fost cu o însemnătate spirituală, că de aia am făcut nunta, am vrut să ne căsătorim în biserică. A fost un eveniment senzațional din punctul nostru de vedere. Ne-am simțit extraordinar de bine”, a spus el.

Și a continuat: „Toți oamenii care au lucrat ca acest eveniment să fie de vis, așa cum credem și noi că a fost, și-au făcut treaba excepțional, începând de la oamenii care au organizat nunta până la oamenii care au făcut toată treaba asta bună la locație, la oranjerie. A fost fantastic tot.

Oamenii și chelnerii, absolut toată lumea care a participat activ la nunta asta să organizeze, și-au făcut treaba fantastic de bine. Toți care au cântat, invitații, și-au făcut treaba senzațional, adică treaba lor era să distreze invitații. S-au simțit foarte bine, s-au distrat. Acum primim și noi feedback de la toată lumea și, până acum, am primit doar feedback foarte bun”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191