Cea mai tare prezență de la reunirea Petrolului va fi … preparatorul fizic!

Cea mai tare prezență de la reunirea Petrolului va fi … preparatorul fizic!

Carlos Menendez este noul preparator fizic al Petrolului și va fi cea mai tare prezență la reunirea lotului! Asta pentru că la nivelul transferurilor de jucători nu va fi nici o noutate de anvergură, cel puțin deocamdată. În vârstă de 46 de ani, spaniolul are o experiență importantă la nivel înalt.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Între 2007 și 2012 Menendez a făcut parte din departamentul medical al lui Real Madrid, ocupându-se de recuperarea jucătorilor accidentați, iar mai apoi a fost cooptat în staff-ul lui Diego Simeone, la Atletico Madrid, acolo unde a lucrat între 2012 și 2020 ca preparator fizic, alături de renumitul Oscar Ortega, perioadă în care gruparea iberică a fost campioană a Spaniei, câștigătoare a „Cupei Regelui”, de două ori finalistă a Ligii Campionilor, precum și câștigătoare a UEFA Europa League! Ulterior, Carlos Menendez a profesat în Portugalia, la Vitoria Guimaraes.

Ibericul îl înlocuiește în staff-ul condus de Florin Pîrvu pe Carmel Bărbulescu a cărui colaborare cu formația ploieșteană a ajuns la final în această vară. Membru al staff-ului tehnic în perioada 2021-2023, Bărbulescu a avut o contribuție importantă la rezultatele obținute de către echipa petrolistă pe parcursul ultimelor sezoane, anume promovarea în primul eșalon și, mai apoi, poziționarea pe locul opt în Superliga. Sursa:fcpetrolul.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191