Prezențe petroliste pe podiumul Cupei României

Prezențe petroliste pe podiumul Cupei României

Recent, la Miercurea Ciuc, au avut loc întrecerile Cupei României la Aquatlon, competiție la care reprezentantele secției de Triatlon a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești, Dania Crângașu și Cristina Țolea, au cucerit medaliile de argint. Dania s-a clasat pe locul al doilea la categoria Trikids, rezervată vârstei de 13 ani, în timp ce Cristina a terminat pe locul 2 la Cadeți (categoria de vârstă 14-15 ani).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cele două sportive au demonstrat că au în prezent o pregătire fizică și putere mentală deosebite în probe foarte solicitante (200 metri înot și 1.200 metri alergare, respectiv 400 metri înot și 2.400 metri alergare), reușind performanțe remarcabile. Pentru continuarea ascensiunii sportive la triatlon, se impune planificarea periodică de antrenamente specifice acestei discipline, punându-se accent pe ciclism și alergare.

Colegele de la secția de scrimă a clubului petrolist au participat la Concursul Internațional de Floretă de la Shumen (Bulgaria), categoriile U14, U12 şi U10 băieti şi fete, categoria U14 punctând în clasamentul EFC. Floretistele de la CS Petrolul au reuşit sa treacă de proba grupelor, calificându-se în eliminările directe. Rezultatele notabile au fost obținute de:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Stănescu Antonia, locul 3 – U14
Bugheanu Anastasia, locul 6 – U14
Stănescu Antonia, locul 3 – U12
Pelaghie Andreea, locul 5 – U10

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După acea întrecere scrima petrolistă a intrat cu pregătirea în linie dreaptă pentru participarea la întrecerile Campionatului Național de Copii. Sursa:cspetrolulploiesti.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191