Un nou Guilherme la Petrolul

Un nou Guilherme la Petrolul

Un nou brazilian cu numele Guilherme va îmbrăca tricoul Petrolului. După fundașul stânga Guilherme Sitya, prezent la Ploiesti în perioada 2012-2014, trupa galben-albastră l-a semnat pe Guilherme Garutti, tot un apărător și tot brazilian, dar care joacă în centrul defensivei. În vârstă de 29 de ani, Garutti se află de aproape trei ani în fotbalul românesc, după ce, din 2020, a jucat pentru Mioveni, formație cu care a și retrogradat la finele sezonului trecut. Brazilianul și ceilalți fotbaliști ai Petrolului ajung, pe seară, în Slovenia acolo unde vor începe prima parte a cantonamentului de vară.

Cele cinci jocuri de verificare programate pe durata stagiului din Slovenia și Austria au fost confirmate, jucătorii lui Florin Pîrvu având parte de cinci adversari în compania cărora vor pregăti debutul stagiunii 2023-2024. Astfel, Petrolul va întâlni doar formații de prim eșalon, printre ele aflându-se și titrata Panathinaikos Atena, multipla campioană a Greciei. Iată, însă, programul complet:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

22 iunie vs KF Skendija Tetovo (Macedonia de Nord)

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

26 iunie vs FK Sarajevo (Bosnia)

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

30 iunie vs NK Aluminij Kidricevo (Slovenia)

4 iulie vs Panathinaikos Atena (Grecia)

5 iulie vs NK Osijek (Croația)

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191