Două zodii care se despart de partener la începutul lunii iulie. Acești nativi vor trece prin momente dificile

Două zodii care se despart de partener la începutul lunii iulie. Acești nativi vor trece prin momente dificile

Începutul lunii iulie vine cu momente tensionate în cuplu pentru unii nativi, care vor trebui să învețe să asculte mai mult în loc să se certe cu partenerul. Nici cei care nu și-au rezolvat problemele din trecut nu vor fi „feriți” de probleme în cuplu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Unii nativi vor trece printr-o perioadă complicată în ceea ce privește relațiile, asta pentru că discuțiile cu partenerul pot fi tot dese și nu vor ajunge la un numitor comun cu partenerul. Cuplurile care au „ignorat” acele probleme din trecut vor avea, din nou, dificultăți în a comunica eficient cu persoana iubită.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Scorpion

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În general, Scorpionii preferă să rezolve problemele în cuplu cu răbdare, doar că în perioada următoare nu la fel vor sta lucrurile. Pot fi mult mai impulsivi și nu vor ști cum să se facă înțeleși.

Pot să se certe cu persoana iubită și din cauza geloziei, asta pentru Scorpionii sunt oameni posesivi și vor să se asigure că partenerul le este fidel.

Acești nativi vor simți că nu sunt apreciați sau că persoana iubită nu le arată afecțiune așa cum și-ar dori ei. Nu este exclus nici să afle că au fost trădați, aspect peste care nu vor trece cu vederea.

Pești

Nici Peștii nu au mai mult noroc în dragoste. Acești nativi pot să se certe cu persoana iubită din lucruri mărunte, care, în timp, au distrus relația. Cu toate că Peștii vor să acorde o a doua șansă, nu la fel vor proceda și în perioada următoare, asta pentru că simt că persoana iubită nu face altceva decât să caute ceartă mai mereu cu ei, lucru care îi va deranja.

Peștii sunt oameni calmi și rare sunt momentele în care se implică în discuții în contradictoriu, mai ales în cuplu, unde nu vor rezista prea mult unui „mediu toxic”.

Acești nativi își vor dori ca în această vară să se relaxeze mai mult și să petreacă timp alături de cei dragi, mai ales dacă au fost solicitați la locul de muncă și să bucure de o vacanță.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191