Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican! Artistul, mărturisiri despre acest pas al relației lor: „O mică greșeală…”

Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican! Artistul, mărturisiri despre acest pas al relației lor: „O mică greșeală…”

Armin Nicoară a înșelat-o pe soția lui, Claudia Puican, și abia acum a vorbit despre asta! Artistul a făcut mărturisiri despre acest pas al relației lor și spune că partenera lui l-a iertat și a trecut peste. Iată ce a declarat cântărețul!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Armin Nicoară este întotdeauna un om sincer și nu se ascunde după degete atunci când trebuie să spună adevărul despre un anumit subiect. Ei bine, artistul a declarat recent că și-a înșelat soția. Iată ce mărturisiri a făcut cântărețul!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Armin Nicoară și-a înșelat soția

Armin Nicoară a recunoscut că și-a înșelat soția înainte de nuntă. Cu toate acestea, Claudia Puican l-a iertat pe cântăreț, a trecut peste și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Artistul a mărturisit că el este ca un copil și se bucură că soția lui l-a putut ierta după această greșeală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Întrebat dacă el ar ierta-o pe ea dacă ar face această greșeală, Armin Nicoară a precizat că nu crede că ar accepta asta, deoarece din partea bărbaților nu este vorba de sentimente, în schimb din partea femeilor este. Cu toate că el consideră că și-ar lua hate din partea fanilor, artistul a vobit deschis despre acest subiect delicat.

De ce a mers artistul pe Muntele Athos

În urmă cu câteva săptămâni, Armin Nicoară s-a dus pe Muntele Athos. Cântărețul și-a dorit să meargă și la slujbă, iar la final, a achiziționat o icoană făcătoare de minuni. El a mers pe munte pentru a se ruga ca el și Claudia Puican să aibă copii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191