Corul Madrigal onorează Turneul Final!

Corul Madrigal onorează Turneul Final!

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va onora cu prezența și meciul de deschidere al turneului UEFA Under 21. Madrigaliștii vor intona imnul României la debutul turneului de pe stadionul Steaua. Copiii de la corurile Cantus Mundi vor avea reprezentanții artistice la pauzele celorlalte 14 meciuri ale turneului care se desfășoară în România.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce Corul Național de Cameră va da „tonul” cu imnul României, mai departe copiii de la Cantus Mundi vor prelua ștafeta artistică. Câte 100 de copii coriști vor veni la fiecare meci și vor avea un moment vocal la pauză. Ei au mai fost pe stadioanele de fotbal și au contribuit prin prestația lor la o atmosferă civilizată în tribune, inhibând derapajele comportamentale.

Înaintea startului turneului final U21 EURO, fiecare jucător și membru al staff-ului naționalei de tineret a primit o husă de telefon personalizată cu însemnele turneului final. Husele de telefon sunt personalizate cu numele fiecărui jucător, hashtagul oficial al competiției, #U21EURO, scutul Echipei Naționale, dar și cu motivul brâului, element ce se regăsește și pe noile tricouri de joc, tricouri în care tinerii tricolori vor evolua la Campionatul European! Sursa:frf.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191