Silvia Lăuneanu a ajuns la…săpat în grădină! Ipostaze inedite cu îndrăgita artistă

Silvia Lăuneanu a ajuns la…săpat în grădină! Ipostaze inedite cu îndrăgita artistă

Silvia Lăuneanu (47 de ani) îmbină utilul cu plăcutul! Recent, fosta solistă a trupei „De La Vegas” a postat mai multe imagini, pe contul său de Facebook, în timp ce era în grădină, la treabă, cu o lopată în mână, și le îndemnă pe doamne și domnișoare să facă la fel ca și ea…mișcare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Silvia se întreține cu mișcare în grădină

Artista este o împătimită a mersului la sală dar și a stilului de viață sănătos. De ani de zile, Silvia Lăuneanu merge la clasele de aerobic pentru a se menține mereu în formă atât fizic cât și psihic și acest lucru se vede în tonusul pe care îl are în postările sale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru că s-a mutat recent la casă, lângă București, Silvia Lăuneanu ne mărturisea de curând că nu mai merge atât de des la sală, însă se pare că a găsit o altă alternativă utilă să facă mișcare…și anume săpatul în grădină.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„World Grass! Vă invit la clase de cardio/ tonifiere <BodyPlant>, <interval lopating & grabling!> Abonament gratuit!”, a scris Silvia Lăuneanu în dreptul imaginilor postate pe contul său de Facebook.

De asemenea, recent, „fata cu vioara” ne povestea, în detaliu, cât de îndrăgostită este ea de stilul de viață sănătos.

„Eu am fost întotdeauna îndrăgostită de sport. Dacă nu era muzica, categoric făceam o carieră în sportul de performanță. Îmi place foarte mult să fac mișcare. Pentru mine nu este un efort să ajung la sală, este un mod de viață pentru mine. Atunci când nu fac sport, îmi lipsește acest lucru. De când ne-am mutat la casă ,sala de sport este un pic mai departe. Mă trezesc dimineața la 7-8 și mă duc la sală. Înainte, când stăteam lângă sală, făceam de cinci ori pe săptămână, acum, din păcate, ajung doar de două-trei ori pe săptămână, dar mai fac acasă mișcare. Pentru mine este un stil de viață”, mărturisea pentru Click!, Silvia Lăuneanu.

Click! spune

Vedeta este foarte dedicată familiei sale, așa că în timpul pandemiei, în perioada de izolare, Silvia a petrecut mai mult timp alături de băiețelul ei în vârstă de șapte ani care reprezintă centrul universului său.

Înainte să își cunoască jumătatea, Silvia Lăuneanu a fost implicată în două relații amoroase serioase, una de 11 ani și una de 7 ani. Însă, bruneta nu a iubit niciodată cu adevărat până să îl cunoască pe soțul său, Sorin Botezatu, de profesie architect IT și pilot privat pe avioane mici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191