Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în marea finală a sezonului 11, la Chefi la cuțite. Vestea i-a emoționat profund: ”E unul dintre…” / VIDEO

Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în marea finală a sezonului 11, la Chefi la cuțite. Vestea i-a emoționat profund: ”E unul dintre…” / VIDEO

Semifinala sezonului 11 a compeției Chefi la cuțite a luat sfârșit. După multă muncă, un parcurs senzațional în concurs și farfurii cu care și-au asigurat câteva un loc în etapa următoare, concurenții care au ocupat cele trei locuri în marea finală au fost anunțați. Iată cine se va lupta pentru marele premiu de de euro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ultima etapă dinainte de marea finală la Chefi la cuțite a luat sfârșit, iar cei trei finaliși au fost anunțați! Chiar dacă toți concurenții au depus eforturi uriașe, au trecut de verdictul unor jurați speciali și critici, doar trei dintre aceștia au reușit să se califice în marea finală, din 20 iunie 2023. Jurații au câte un reprezentant din fiecare echipă, iar acest lucru le-a adus satisfacție.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine s-a calificat în marea finală a sezonului 11, la Chefi la cuțite

Concurenții au trăit emoții intense în semifinala Chefi la cuțite, alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Efortul tuturor și dorința arzătoare de a se califica în marea finală au trecut de limite, însă victoria a fost obținută doar de Laurențiu Neamțu, Nina Hariton și Paul Tudosescu (Pablo). Cei trei concurenți și, în același timp, cele trei cuțite de aur, se vor lupta pentru marele premiu de de euro.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Performanța pe care au avut-o de-a lungul edițiilor au fost sesizate de toată lumea, motiv pentru care vestea că ei sunt cei care s-au calificat în finală nu a surprins pe nimeni. În schimb, a adus o mulțime de bucurie în sufletele lor, atunci când au văzut că munca și devotamentul au dat roade, în cele din urmă. Având în vedere că fiecare jurat are câte un concurent în finală, concurența va fi uriașă.

Nina Hariton a izbucnit în lacrimi

Nina Hariton este unul dintre concurenții care s-au remarcat încă de la audiții, când a devenit prima femeie din istoria emisiunii care a reușit să obțină trei cuțite de aur. Așa cum era de așteptat, concurenta face parte dintre cei trei finaliști și a intrat în cursa pentru marele premiu de euro. Nina Hariton a izbucnit în lacrimi după ce a aflat vestea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191