BREAKING/ Conferinta comuna a primarului Volosevici si prefectului Nanu: „Nu vor exista probleme cu termia. Pretul gigacaloriei NU se va scumpi, asa cum incearca unii sa dezinformeze ploiestenii!”

BREAKING/ Conferinta comuna a primarului Volosevici si prefectului Nanu: „Nu vor exista probleme cu termia. Pretul gigacaloriei NU se va scumpi, asa cum incearca unii sa dezinformeze ploiestenii!”

In ciuda zvonurilor lansate in spatiul public de catre adversarii politici ai primarului Andrei Volosevici referitoare la scumpirea agentului termic, tariful gigacaloriei nu se va majora si nici nu vor exista probleme in furnizarea apei calde si caldurii in sezonul de iarna 2023-2024. Asigurarile au fost date de primarul Andrei Volosevici, in cadrul conferintei comune cu prefectul Virgiliu Nanu si directorul Termo Ploiesti, organizate astazi, la sediul Primariei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Volosevici a anuntat ca administratia locala, cu sprijinul Prefecturii Prahova, lucreaza „temeinic” pentru ca ploiestenii sa beneficieze de caldura si apa calda in sezonul rece urmator la aceleasi tarife si fara probleme de alimentare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Pentru ca de anul trecut, avem aceasta societate (Termo Ploiesti, n.r), care, de fapt, este in subordinea Consiliului Local, am inceput sa facem lucrurile temeinic, ca sa nu mai avem o problema ca anul trecut, problema care, in mod sigur, clar si raspicat, nu a apartinut Primariei municipiului Ploiesti”, a spus Volosevici.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

In privinta zvonurilor lansate in spatiul public de adversarii politici ai primarului, acesta din urma a spulberat orice informatie aparuta in presa locala potrivit careia vor creste preturile la intretinere, prezentand documentul proiectului de hotarare care prevede mentinerea tarifuluu actual al gigacaloriei:

„Am un mesaj simplu: Acesta este proiectul de hotarare pe care l-am semnat si l-am depus si care va intra in sedinta ordinara. Din 15 iulie 2023 si pana la terminarea sezonului de iarna urmator, adica 31 martie, caldura si apa calda vor costa la fel ca anul trecut.”, a dat asigurari edilul.

Acesta a mai tinut sa precizeze faptul ca ploiestenii se vor convinge de eficienta si calitatea serviciilor in asigurarea agentului termic intrucat, de la infiintarea Termo Ploiesti si cu sprijinul Prefecturii Prahova, Primaria a inceput un nou capitol pe zona de termoficare, un capitol pornit de la zero, fara alte probleme sau complicatii.

„Este un sistem muncit de toata echipa de la Termo Ploiesti, finantat de Primaria Ploiesti si ajutat, pentru ca asta este realitatea, de prefectul judetului Prahova, domnul Nanu”, a mai spus Volisevici.

Edilul a dat asigurari ca tariful gigacaloriei va ramane la 222 lei/gcal, cu tot cu TVA, la fel ca anul trecut:

„Ploiestenii vor avea acelasi tarif la apa calda si caldura incepand cu 15 iulie si pana la sfarsitul sezonului rece urmator”.

In privinta problemelor tehnice care i-a speriat pe ploiesteni anul trecut, primarul Andrei Volosevici a explicat ca reparatiile la CAF nu au putut fi facute un vara, din cauza ca Primaria nu le-a avut:

„Ne-au parvenit pe 13 sau 18 octombrie si abia atunci am putut demara lucrarile, ploiestenii stiu asta. Acum, avem sistemul, CAF 2 este perfect functional, urmeaza verificari si eventuale interventii, daca va fi necesar, si la structura 5. Deci tehnic suntem asigurati, iar Termo Ploiesti isi face treaba exemplar”.

La randul sau, prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu, a tinut sa sublinieze colaborarea cu Primaria Ploiesti si Termo Ploiesti care a avut drept rezultat mentinerea tarifului actual la gigacalorie.

In ultima perioada, adversarii politici ai edilului au demarat o campanie agresiva de defaimare a acestuia cu scopul de a-i reduce capitalul politic, actiune care continua seria dezinformarilor incepute anul trecut, cand problemele cu furnizarea agenului termic erau, de fapt, in sarcina Consiliului Local, care a blocat numeroase solicitari ale primarului Volosevici de a solutiona criza caldurii in Ploiesti.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191