Noul portar a semnat în cantonament

Noul portar a semnat în cantonament

Oficial: Lukas Zima este jucătorul Petrolului Ploiești! Portarul ceh s-a alăturat lotului „galben-albaștrilor”, în cantonamentul de la Rogla, conform fcpetrolul.ro. În vârstă de 29 de ani, Zima a ajuns de tânăr în Italia, încă din 2014, la echipa „Primavera” a clubului Genoa. A fost promovat rapid la prima formație a genovezilor și a făcut parte din lotul „grifonilor” pe parcursul mai multor sezoane de Serie A.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În Peninsulă a mai jucat pentru Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia și Livorno, bifând 31 de prezențe în Serie B, iar din vara lui 2021 a evoluat pentru formația olandeză de eșalon secund Venlo. Zima a jucat pentru selecționatele de juniori ale Cehiei la diverse categorii de vârstă, adunând, de asemenea, și 15 apariții pentru reprezentativa U21 a țării sale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

La semnarea contractului Zima a declarat că își dorește să câștige cât mai multe meciuri cu Petrolul si să realizeze lucruri importante împreună. Cehul cu alură de baschetbalist este al doilea portar semnat de Petrolul în această vară, după George Gavrilaș, venit din Liga a 2-a. La acest moment compartimentul portari este asigurat la Petrolul conducerea clubului urmând să mai aducă și alți jucători în perioada următoare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191