Semnătură cu CV pentru Activ Prahova

Semnătură cu CV pentru Activ Prahova

Activ Prahova și-a asigurat serviciile unei noi handbaliste. Una cu cel mai tare CV din lotul actual având în vedere performanțele reușite: campioana a Romaniei, castigatoare a Supercupei, dar si cu evolutii in Liga Campionilor. Toate acestea au fost realizate de Diana Fînaru atunci cand a fost prezenta in lotul lui CSM Bucuresti. Fînaru nu vine de la campioana Romaniei ci de la Unirea Slobozia, rivala formației prahovene in Divizia A. Diana joaca pe post de extrema stanga, are 22 de ani si 1.65 inaltime, in trecut ea mai jucând si la CSM Slatina.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La semnarea contractului bucuresteanca a declarat că dorește să contribuie la promovarea in Liga Florilor intr-un viitor sezon de divizie care se anunta mai echilibrat si mai tare decat precedentul. Finaru va trebui sa lupte pentru titularizare cu Catalina Sava, cea care a fost senatoare de drept pe partea stanga a echipei antrenate de Dragoș Dobrescu si staff-ul sau.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fînaru este a treia semnatura pentru clubul condus de Silviu Crângașu după venirile interului Bianca Berbece si a portaritei Emanuela Roșu. La capitolul despartiri Activ nu le-a mai prelungit contractele handbalistelor Diana Diaconu, Maria Dumitriu(portari), Gabriela Moldoveanu, Patricia Vizitiu, Anna Ivanenko si Cristiana Nica.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191