Convocare sub tricolor pentru “vârfurile” de la baschet și handbal

Convocare sub tricolor pentru “vârfurile” de la baschet și handbal

Codruţ Dinu, baschetbalist la CSM Petrolul Ploieşti, și Denis Ştefan, portarul echipei de handbal juniori 2 al clubului, au fost convocați la echipele naționale, anunță csmploiesti.ro. Baschetbalistul Dinu se va prezenta, mâine, în cantonamentul echipei naţionale de baschet „U16” a României, care se pregăteşte de participarea la FIBA U16 European Championship, Division B, ce se va desfăşura la Piteşti, în perioada 4-13 august 2023!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cei 16 baschetbalişti convocaţi de staff-ul condus de grecul Emmanouil Papamakarios se antrenează începând cu data de 17 iunie la Târgovişte, acolo unde au programate şi o serie de meciuri de verificare în datele de 24 iunie, 3-4 iulie şi 13-14 iulie, însă Codruţ a fost nevoit să-şi amâne cu câteva zile prezenţa la lot din cauza unei uşoare intervenţii chirurgicale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pe 20 iulie, „tricolorii” vor pleca pentru 4 zile în Portugalia, pentru un turneu amical, după care vor reveni în ţară, de data aceasta la Piteşti, pentru ultima săptămână de antrenamente dinaintea competiţiei. La FIBA U16 European Championship, Division B, România face parte din Grupa A, alături de Islanda, Georgia, Austria şi Bosnia & Herţegovina.

Colegul său de la secția de handbal, Denis, se duce, tot mâine, în cantonamentul echipei naţionale de juniori a României, care se pregăteşte de participarea la „European Open Championship”, din Suedia. „Tricolorii” antrenaţi de Vasile Boca şi Rudi Stănescu se vor pregăti la Alexandria până pe data de 2 iulie, după care cei 16 sportivi selectaţi din lotul lărgit vor merge la competiţia din Suedia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Programată în perioada 3-7 iulie, ediţia din acest an a „European Open Championship” este destinată juniorilor U17 şi are la start 19 reprezentative: Belgia, Brazilia, Estonia, Finlanda, Franța, Insulele Feroe, Croația, Islanda, Israel, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania, Suedia şi Elveția. În faza grupelor, România va întâlni echipele naţionale ale Franţei, Croaţiei, Braziliei şi Cehiei. La finalul lunii aprilie, Denis Ştefan a participat cu „naţionala” de juniori la Campionatul Mediteranean din Tunisia, unde „tricolorii” au ocupat locul al 6-lea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191