Ca in fiecare an, femeile din PSD Prahova au sarbatorit Ziua Iei. Prefectul Nanu si parlamentarii prahoveni s-au alaturat initiativei

Ca in fiecare an, femeile din PSD Prahova au sarbatorit Ziua Iei. Prefectul Nanu si parlamentarii prahoveni s-au alaturat initiativei

Ziua Nationala a Iei a fost marcata, si in acest an, de doamnele din PSD Prahova, catora li s-au alaturat parlamentarii social-democrati din judetul nostru, dar si prefectul Virgiliu Nanu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imagini superbe de la eveniment AICI

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acesta din urma a tinut sa le felicite pe femeile din PSD Prahova pentru organizarea impecabila a evenimentului de celebrare a portului traditional:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Într-o zi cu însemnătate deosebită pentru poporul nostru, atât din punct de vedere religios cât și al datinilor și obiceiurilor naționale, am fost mândru să particip alături de doamnele din organizația PSD Prahova, la “Ziua Iei”.

Doresc să felicit în primul rând, doamnele, Eugenia Frusioniu, Marilena Stanciu și Nicoleta Naforniță, pentru organizare, implicare și dedicare. Prin prezența lor, aceste deosebite doamne și-au arătat prețuirea nemărginită față de portul și tradițiile românești.

În același context, doresc să le mulțumesc parlamentarilor, Laura Moagher, Rodica Paraschiv și Bogdan Toader pentru participarea la această sărbătoare specifică neamului românesc!

Am continuat sărbătorind “Ziua Iei” și la Breaza, unde a fost celebrată IA, simbol identitar şi piesă emblematică a costumului tradiţional românesc!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191