Cele mai amuzante momente de la filmările Suleyman Magnificul. Așa ceva nu s-ar fi dat niciodată la TV! VIDEO

Cele mai amuzante momente de la filmările Suleyman Magnificul. Așa ceva nu s-ar fi dat niciodată la TV! VIDEO

 „Suleyman Magnificul” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Pelicula care spune povestea sultanului Suleyman a fost urmărită de zeci de milioane de telespectatori, de-a dreptul fascinați de invincibilitatea otomanilor. Puțini știu însă ce s-a aflat în spatele scenelor de-a dreptul traumatizante câteodată, în timp ce camerele de filmat erau oprite. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu siguranță dacă serialul ar fi fost unul de comedie, umorul era unealta potrivită pentru principalii actori ai „Suleyman Magnificul”, căci în spatele scenelor de-a dreptul emoționante, pe platourile de filmare, personajele principale se distrau copios și râdeau cu gura până la urechi.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cele mai amuzante momente cu actorii serialului turcesc 

Talentul de care au dat dovadă i-a ajutat cu siguranță să intre rapid în pielea personajelor pe care le interpretau, astfel reușind să fie triști sau dramatici, așa cum le cerea scenariul. În clipurile video de mai jos, devenite virale pe platforma TikTok, Click! îți prezintă cele mai amuzante momente ale actorilor care au jucat în serialul-fenomen „Suleyman Magnificul”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Halit Ergenc, marcat de personajul Suleyman Magnificul

Halit Ergenc, actorul care l-a interpretat pe Suleyman, mărturisea cu ani în urmă despre cum rolul interpretat nu i-a adus doar faimă, ci și mulțumire personală.

„Suleyman Magnificul este rolul care m-a marcat cel mai mult din toată cariera mea, am depus o muncă uriaşa şi am reuşit să construiesc un personaj credibil. Nu a fost nimic lăsat la voia întâmplării, nici din partea mea, nici a echipei, a fost vorba de studiu şi pasiune pentru profesie. Oamenii mă identifică de cele mai multe ori cu Suleyman Magnificul pentru că, dintre toate rolurile mele, acest personaj i-a cucerit. Mă bucur dacă e şi meritul meu, nu numai al lui Suleyman – o figură copleşitoare a istoriei. Şi, e adevărat, odată cu acest rol am ajuns foarte cunoscut şi apreciat dincolo de graniţele Turciei.”, declara actorul acum ceva timp, după cum relatează Adevărul. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191