Hotel Central, din Ploiesti, scos la vânzare. Cine este proprietarul şi câți bani cere pe clădire

Hotel Central, din Ploiesti, scos la vânzare. Cine este proprietarul şi câți bani cere pe clădire

Una dintre clădirile emblematice ale Ploieștiului a fost scoasă la vânzare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit Actualitatea Prahoveana, actualul proprietar cere 6 milioane de euro pentru imobilul cu 160 de camere, două restaurante și cinci săli de conferințe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Afacerea este condusă de un politician ploieștean, consilierul local Paul Palaș, iar anunțul de vânzare apare la un an după ce acesta a fost nominalizat pentru premiul „Managerul General al anului în industria hotelieră din România” la TopHotel Awards.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Anunțul privind vânzarea Hotel Central a fost publicat pe platformele de profil, prețul solicitat de actualul proprietar fiind de 6 milioane de euro.

„Hotelul a fost restaurat și modernizat între 2004 și 2021, inclusiv reconstruirea unei aripi, RK, investiții și dotări interioare la camere, restaurante, zonele comune, lifturi etc. Gradul de ocupare a variat de la cca 60 % în 2018 la cca 45% în 2022, datorită Covid. Personalul este calificat, cu o bună experiență în domeniu ăi este stabil”, se arată în textul anunțului.

Potrivit sursei citate, unitatea dispune de 50 de camere de 3* și peste 100 clasificate la 4*, două restaurante, cafenea și cofetarie, club, terasă interioară, cinci săli de conferințe și centru wellness. Suprafața construită desfășurată este de aprooximativ 14.000 mp, iar cea utilă de aproximativ 11.000 mp.

Hotel Central este una dintre unitățile de cazare deținute de FEPER SA.

Datele publicate pe site-ul companiei arată că, din anul 1998, capitalul majoritar a devenit privat, în momentul în care S.C. FEPER S.A a intrat în portofoliul Societăţii de Investiţii Financiare Transilvania, care este şi acum acţionarul principal al firmei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191