Meciul de debut va fi duminică

Meciul de debut va fi duminică

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat graficul primelor două etape din noul sezon al Superligii. Meciul de debut al Petrolului în noul campionat, cel cu Universitatea Cluj, se va disputa duminică, 16 iulie, de la ora 18.30, pe „Ilie Oană”. Apoi, în runda a doua, „găzarii” vor merge la Botoșani, pentru un joc programat să se desfășoare sâmbătă, 22 iulie, de la ora 17.00. Până la primul joc oficial fotbaliștii Petrolului mai au de tras în cantonamentul de pregătire.

Conform fcpetrolul.ro, la Rogla mijlocașul Sergiu Hanca a bifat prima zi cu două antrenamente alături de petroliști iar, pe lângă francezul Toure, folosit o jumătate de oră în testul cu Sarajevo, sub evaluarea staffului tehnic al „galben-albaștrilor” se află și atacantul croat Ivan Lozic, un jucător în vârstă de 22 de ani, ce a jucat ultima dată în țara natală, la Zrinski Jurjevac.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Altfel, din lotul cu care s-a început cantonamentul nu mai face parte Antoniu Manolache, cel care a plecat în țară și își va continua cariera la divizionara secundă Corvinul Hunedoara, club cu care a semnat pe două sezoane, la fel cum stagiul s-a încheiatși pentru tinerii Vlad Bogdan, Daniel Enache, acesta poate ajunge la Chindia Târgoviște, David Ilie și Andrei Zaharia.

Vineri, Petrolul are programat cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă, în compania formației slovene de prim eșalon Aluminij Kidricevo, iar, de sâmbătă, haita ploieșteană se va muta în Austria, pentru ultima parte a acestui cantonament, ce va cuprinde încă două teste, cu Panathinaikos și NK Osijek.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191