Alexandru și Diana au murit într-un accident rutier grav pe A1. Cei doi se întorceau de la spital cu unul dintre copii: ”Sunt şocată” / FOTO

Alexandru și Diana au murit într-un accident rutier grav pe A1. Cei doi se întorceau de la spital cu unul dintre copii: ”Sunt şocată” / FOTO

Încă o tragedie a lăsat multă suferință într-o familie din Târgu Jiu. Alexandri și Diana au murit într-un accident rutier grav pe A1 dintre București și Pitești, în timp ce se întorceau de la spital cu unul dintre copii. Medicii nu au mai putut face nimic ca să le salveze viața.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Doi soți din Târgu Jiu au murit într-un accident cumplit de pe autostrada București-Pitești, în timp ce se se întorceau de la spital cu unul dintre copii. Alexandru și Diana au murit după ce mașina în care se aflau a intrat în glisiera mediană de pe autostradă. Din fericire, copilul celor doi au siupraviețuit accidentului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Doi soți din Târgu Jiu au murit într-un accident rutier grav de pe A1

Alexandru și Diana locuiau în Târgu Jiu și aveau doi copii mici. El era un bucătar foarte apreciat în Gorj, iar ea avea meseria de funcționară publică la centrul social al primăriei din Târgu-Jiu. Cei doi s-au stins din viață în timp ce se aflau pe A1 București-Pitești, în timp cr se întorceau din București cu unul dintre copii, pe care l-au dus la un control medical.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma impactului, medicii au ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai reușit să le salveze viața celor doi. Diana și Alexandru au murit pe loc, iar copilul lor a supraviețuit. Moartea celor doi a lăsat multă suferință în sufletele tuturor, iar apropiații au scris mesaje triste pe rețelele de socializare, prin care au exprimat cât de respectați și apreciați erau Alexandru și Diana.

”Diana, deci efectiv sunt şocată, nu îmi vine să cred că nu mai ești. Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza lui. Nu o să te uit niciodată, colega mea de generală dragă. Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte. Ce e viața, Doamne!”, ”Frații mei, haideți sa fim mai buni … de ce? Pentru ca azi suntem mâine dispărem! Dumnezeu să te ierte prietenul meu de 15 ani de zile! Numai am cuvinte!”, sunt două dintre mesajele scrise pe rețelele de socializare.

Doi tineri au murit într-un accident grav în Cluj

În urmă cu câteva zile, doi tineri au murit într-un accident tragic în județul Cluj. Cei doi se aflau în localitatea Izvorul Crișului, iar mașina lor a intrat într-o autocisternă. Cei doi au murit pe loc, chiar dacă medicii au încercat să le salveze viața.

Cuplul era proaspăt căsătorit, erau polițiști și plecau în luna de miere. Mai mult, ea era însărcinată. Un alt accident grav s-a produs în Suceava.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191