Prefectul Virgiliu Nanu a insotit primarii a 4 localitati prahovene la Ministerul Dezvoltarii. Au fost semnate contractele prin „Anghel Saligny”

Prefectul Virgiliu Nanu a insotit primarii a 4 localitati prahovene la Ministerul Dezvoltarii. Au fost semnate contractele prin „Anghel Saligny”

Ieri, la Ministerul Dezvoltarii, au fost semnate contractele de finantare pentru mai multe proiecte de dezvoltare in Tomsani, Jugureni, Barcanesti si Apostolache, prin programul „Anghel Saligny”.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Edilii celor 4 comune au fost insotiti de prefectul Virgiliu Nanu si senatorul PSD Prahova Laura Moagher.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Am participat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, alături de primarii localităților Tomșani, Jugureni, Bărcănești și Apostolache, la semnarea contractului de finanțare din cadrul Programului de investitii nationale „Anghel Saligny”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mi-am asumat obligația să reprezint în calitate de prefect județul nostru și să fiu alături de primarii acestuia, indiferent de culoarea politică .

Prin programe de finanțare de acest fel, localitățile prahovene vor beneficia de investiții majore care vor conduce la, imbunatatirea serviciilor publice, cresterea gradului de confort al cetateanului si dezvoltarea localitatii.”, a spus prefectul Virguliu Nanu.

La randul sau, senatorul Laura Moagher a declarat:

„L-am insotit pe domnul presedinte Virgiliu-Daniel Nanu la Ministerul Dezvoltarii pentru a purta discutii despre proiectele actuale si viitoare cu domnul Alexandru Stoica -Secretar de Stat, dar si pentru a fi alaturi de primarii din Prahova care astazi au semnat contracte pentru investitii importante din comunitatile pe care le reprezinta.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191