Două zodii care își vor găsi marea dragoste în luna august. Nativii vor radia de fericire

Două zodii care își vor găsi marea dragoste în luna august. Nativii vor radia de fericire

Vești bune pentru două zodii din horoscop! Acești nativi își vor găsi marea dragoste în luna august, iar dacă până acum au așteptat o perioadă lungă de timp ca să-și găsească persoana iubită, acum se vor bucura de cele mai frumoase momente și vor plănui o vacanță. Este momentul perfect pentru a lăsa în spate trecutul și pentru a se bucura de cele mai frumoase momente.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Două zodii din cele 12 din horoscop vor avea una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, asta pentru că își vor găsi marea dragoste. Aceștia își vor face planuri încă de la început și se vor simți iubiți. Iată care sunt zodiile fericite pe plan sentimental

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Leu

Leii au fost dezamăgiți în dragoste și au avut încredere în persoanele iubite, însă acum soarele răsare și pe strada lor și își vor găsi marea iubire. Leii trebuie să fie atenți la cei din jur și să analizeze bine fiecare situație din viața lor. Nativii își vor plănui o vacanță cu persoana iubită și se vor simți mai fericiți ca niciodată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pești

Peștii se vor îndrăgosti în următoarea perioadă și vor fi mai hotărâți ca niciodată să facă pasul cel mare și să se bucure de relația lor. Peștii își doresc multă atenție și vor reuși să renunțe la trecutul care i-a făcut să sufere. Nativii vor da frâu liber sentimentelor și se vor bucura de noua lor o poveste de dragoste.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191