Ploieştiul este gazda Campionatului Internațional al Șahului în Școală

Ploieştiul este gazda Campionatului Internațional al Șahului în Școală

Municipiul Ploiești este gazda Campionatului Internațional al Șahului în Școală, eveniment care se va desfășura în incinta Palatului Culturii, în perioada 04-08 iulie 2023

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Primăria municipiului Ploiești este partener organizator al acestui eveniment care promovează educația și încurajează “sportul minții” în rândul copiilor. Șahul este un sport valoros și îndrăgit, ce le oferă multe beneficii tinerilor care îl practică, respectiv îmbunătățește performanțele școlare și încrederea în forțele proprii, dezvoltă inteligența, sporește gradul de concentrare și creativitatea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Campionatului Internațional al Șahului în Școală, ediția 2023, va avea festivitatea de deschidere, astăzi, la ora 15.00, la competiție fiind înscrise 60 de școli din România și din alte 7 țări, respectiv din Mexic, Israel, Grecia, Polonia, Serbia, Republica Moldova și Ucraina. Concursul de șah este organizat de International School Chess Union și se desfășoară sub egida FIDE – Federația Internațională de Șah.

Municipalitatea ploieșteană le urează succes tuturor participanților la această importantă competiție sportivă, găzduită de orașul nostru!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191