Îl ştiți pe Marcu? Azi a tras pe lângă! Draganescu l-a facut K.O!

Îl ştiți pe Marcu? Azi a tras pe lângă! Draganescu l-a facut K.O!

Un episod memorabil, dintr-un meci politic inceput de ceva timp, s-a „turnat” azi, pe Facebook, protagonisti fiind subprefectul Emil Draganescu (PSD) si consilierul PNL Valentin Marcu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru conformitate, Valentin Marcu este unul dintre marii sustinatori ai primarului Andrei Volosevici (foto mai jos), de pe vremea cand Volo nu era primar, ci doar urma sa fie. Intelegem, astfel, ca sustinatorul Valentin Marcu avea motive intemeiate sa il sprijine pe omul Andrei Volosevici, inca dinainte de a fi ales. Intre timp, Marcu s-a pitit dupa corcodus, fiindca asa au fost indicatiile, iar de acolo s-a apucat sa scrie pe Facebook, tot la indicatiile sau cu permisiunea sefilor sai directi.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Incercand sa fie amuzant (nu i-a iesit, din pacate!), Marcu a postat pe Facebook un mesaj de suparare dupa ce Prefectura Prahova a declarat ca fiind NELEGALA trecerea Parcului Municipal Vest din patrimoniul ploiestenilor, in cel al judetului.

„Ca să mai pupe un mandat și anul viitor, tanti Mița de la Prefectura a promis tânărului Goe de la Primarie, repetent la implementarea proiectelor europene, să blocheze toate proiectele de investiții ale profesorului Dumitrescu.

Puțin importă că această damă se hotărăște să părăsească rolulul ei de garant al legalității actelor administrative numai de hatârul viitorului candidat PSD. Nu e destul că a ratat toate proiectele frumos pregătite de predecesorul său, acum domnul Goe vrea să lase urbea și fără bazin de înot olimpic, sală polivalentă și patinoar. Curat – murdar!”, zice Marcu.

Numai ca Marcu si-a ales prost adversarul si nu a anticipat reactia rapida a acestuia, mai ales ca despre Draganescu toata lumea stie ca il ia capu’ daca minti si dezinformezi in legatura cu administratia, pe modul „totul pana la Prefectura si prefect!”, motiv pentru care, astazi, scorul e 1-0 pentru subprefectul PSD:

„Dragi prieteni,

Observ din nou, în spațiul public , contestatari vehemenți ai garantului legalitatii actelor autorităților publice locale, Instituția Prefectului Județul Prahova!

Bunul simț și parteneriatul politic de la nivel național mă determină să fiu rezervat în afirmații și elegant în exprimare!

Totuși, domnilor consilieri locali care cu abnegație și perseverență, încercând să vă transformați peste noapte în specialiști în drept, faceți praf hotărâri ce se presupune că ar trebui să sprijine Ploieștiul……de ce o faceți, de ce perseverați?

Un domn consilier evoca, referindu-se la Prefect și la ce fac specialiștii din Prefectură, personaje ca domnul Goe și tanti Mița!

Domnule consilier, haideți să abordăm și literatura universală !!

Ce părere aveți de “Ali Baba și cei 40 de hoți”?

Sigur, putem umbla la cifra 40!

Închei prin a asigura ploieștenii și prahovenii că Instituția Prefectului este una serioasă care își desfășoară activitatea doar în interesul cetățenilor!”, i-a replicat Draganescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191