Ce ispită masculină a părăsit „Insula Iubirii”, în această seară. Decizia a creat ceartă între concurente: „Super penibil” / VIDEO

Ce ispită masculină a părăsit „Insula Iubirii”, în această seară. Decizia a creat ceartă între concurente: „Super penibil” / VIDEO

În episodul din data de 7 iulie 2023 a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7, fetele au fost nevoite să elimine o ispită masculină de pe insula lor. Cine este ispita care va părăsi competiția în această seară.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ediția 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023 a venit cu o veste neașteptată pentru concurenți. Radu Vâlcan a anunțat că o ispită masculină urmează să părăsească Thailanda, după votul fetelor. Părerile în contradictoriu ale concurentelor a dus la o „ceartă” neașteptată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O ispită masculină a părăsit „Insula Iubirii”, în această seară

După ce băieții au decis ca Maria Ilioiu să părăsească vila băieților în această ediție, iată că a venit și rândul fetelor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La fel ca și în cazul băieților, concurentele au fost puse să își aleagă partenerii pentru următorul date.

E treaba ta ce conflict ai tu. Avem și noi părerile noastre. Adică, vedem lucrurile”, i-au spus Claudia Florescu și Cristina Rancov.

Ei bine, decizia fetelor a fost una destul de dificilă pentru Ema Oprișan, fapt care a generat o discuție mai aprinsă între fete.

Pentru mine Romeo nu reprezintă un pericol”, a spus iubita lui Răzvan Kovacs, după ce l-a nominalizat pe Tudor Vicovan.

Hai că deja începe să fie momentul super penibil. Spune un nume și gata”, i-a reproșat ispita Daniel.

Ce decizie au luat fetele

În urma doreintei fetelor, Tudor Vicovan a avut cele mai multe voturi din partea fetelor, motiv pentru care va părăsi Thailanda în episodul 6 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 7 iulie 2023.

Încerca să le facă pe fete să nu mă voteze, dar să mă voteze ea. Le-a influențat cumva în acel moment. A fost o psihologie inversă din partea ei și a fost foarte inteligent”, a mai adăugat Romeo Vasiloni.

A fost o alegere interesantă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ”, a evidențiat Radu Vâlcan.

CITEȘTE ȘI: O ispită feminină a părăsit „Insula Iubirii”, în urma votului băieților. Ce decizie au luat băieții: „Avem destule femei supreme” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191