A luat 9,91 la BAC, dar a vrut 10. Surpriza de care a avut parte un absolvent clujean, după contestație

A luat 9,91 la BAC, dar a vrut 10. Surpriza de care a avut parte un absolvent clujean, după contestație

Un absolvent de liceu din Cluj care a făcut contestație la Bac cu speranța că va obține media 10 la examen a obținut, în cele din urmă, o notă mai mică.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Elevul obținuse 10 la Matematică, iar la Limba și Literatura Română a fost aproape de nota maximă, cu 9,95. Așa că a făcut contestație, dar după recorectare, rezultatul nu a fost cel așteptat. S-a trezit cu o notă mai mică, 9,60, conform Știri de Cluj.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Același lucru s-a întâmplat și la examenul de ”Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană”, unde inițial a luat 9,80, iar după contestație a scăzut la 9,70.

Prin urmare, media 9,91 pe care absolventul de liceu o luase inițial a scăzut la 9,76 după contestații. Mai mult, din primul elev de la BAC din Colegiul Național ”Mihai Viteazu” Turda, acesta a căzut pe locul al treilea.

Județul Cluj are o singură medie de 10 la Bac, după contestații. Un absolvent cu media 9,96 a obținut nota maximă după recorectarea lucrării la Fizică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191